Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

29.01.2014 - 10:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Galatasaray ile adı geçen futbolcular...

Süper Lig transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray'dan Ranocchia bombası!

Haberin Devamı

Ontivero Galatasaray'da

Koray Günter listede!

Endoğan Adili imzayı atacak!

Bruma kiralandı


Galatasaray'dan Ranocchia bombası!

Roberto Mancini, aradığı stoperi Çizme'de buldu. Başkan Ünal Aysal, İnter'in 25 yaşındaki İtalyan milli oyuncusu Ranocchia'yı kiralamak üzere olduklarını açıkladı

Galatasaray, stoper konusunda uzun süredir görüşme halinde olduğu John Heitinga ve Rhodolfo'dan vazgeçip rotayı İtalya'ya çevirdi. Gaziantep deplasmanında kaybedilen puanlar üzerine olağanüstü bir toplantı yapan başkan Ünal Aysal ve Roberto Mancini, İnter'in stoperi Andrea Ranocchia'da karar kıldı. Mancini'nin Heitinga'yı direkt veto etmesi, Rhodolfo'da da ise teknik problemler yaşanması nedeniyle Mancini'nin yakından tanıdığı vatandaşı Ranocchia için İnter kulübüyle resmi temasa geçildi.

Haberin Devamı

RHODOLFO YEDEĞE

Transferle ilgili iddiaları doğrulayan başkan Ünal Aysal, "Dany, Gaziantep'e gitti. Ambarat, Riera ve Dany'nin ayrılmasıyla kontenjanımız boşaldı. Heitinga ve Rhodolfo'da sıkıntı oldu. Mancini, bugün yeni bir isimle geldi. İnter'le Andrea Ranocchia konusunda görüşmelere başladık. İnter kulübü ve oyuncu ile görüşüyoruz. Son anda bir gariplik çıkmazsa kiralık statüsünde anlaşacak gibi gözüküyoruz" diye konuştu. Mancini'nin vatandaşı Ranocchia'da ısrarcı olması üzerine yönetim, Rhodolfo'yu yedeğe çekme kararı aldı.

Ontivero Galatasaray'da

Galatasaray, daha önce denemeye aldığı 19 yaşındaki 'Uruguaylı Messi' diye anılan Lucas Ontivero ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak, ardından da kiraya verecek. Real Madrid altyapısında da denenen Ontivero, birçok Avrupa devinin yanı sıra Fenerbahçe'nin de takibindeydi

Devre arası transfer döneminde yaptığı hamlelerle takımın yaş ortalamasını düşüren Galatasaray, genç futbolcu transferinde hız kesmiyor. Hajrovic ve Alex Telles'ten sonra 19 yaşındaki Arjantinli orta saha Lucas Ontivero ile 4.5 yıllık sözleşme imzalamaya çok yakın olan sarı-kırmızılılar, bu transferle birçok Avrupa kulübüne de çalım atacak. Oyun tarzıyla Messi'yi andıran ve Avrupa devlerinin gündeminde olan 19 yaşındaki genç futbolcu, daha önce Florya Tesisleri'ni gelip, idmanlarına çıktığı takımı tercih etti. 19 yaşındaki genç yetenek bir ara Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

Haberin Devamı

İDOLÜ JUVE'Lİ CARLOS TEVEZ
Uruguay ekiplerinden CA Fenix ekibinde forma giyen Ontivero, sarı-kırmızılı forma ile poz vererek taraftarların sevgisini kazandı. Manchester City'li Sergio Agüero ve Barça'nın süper yıldızı Lionel Messi'ye benzetilen 1.70'lik yıldızın idolü ise Juventus'un Arjantinli'si Tevez. Ontivero'nun en önemli özelliği isi süratli oluşu ve dikine ilerleyebiliyor olması. Genç oyuncu ayrıca 12 yaşındayken İspanyol devi Real Madrid altyapısında forma giymişti.

Koray Günter listede!

Galatasaray'ın, Almanya'nın Borussia Dortmund takımında forma giyen genç savunma futbolcusu Koray Günter'i transfer etti

Ara transfer döneminde kadrosuna yaptığı takviyelerde genç futbolcuları tercih eden Galalatasaray'ın, teknik direktör Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda Borussia Dortmund'da forma giyen 20 yaşındaki Koray Günter'i renklerine bağladı. Genç gurbetçinin dün İstanbul'a geldiği ve geceyi Florya'da geçirdiği öğrenildi. Cimbom, Koray transferini bugün borsaya bildirecek. Aslan, Dortmund'a da 450 bin euro ödeyecek. Dortmund merkezli Ruhrnachrichten gazetesi de, Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc'un bu transferi doğruladığını duyurdu.

Haberin Devamı

Endoğan Adili imzayı atacak!

Galatasaray'ın, İsviçre'nin Basel takımında İstanbul'a getirdiği genç oyuncu Endoğan Adili'nin temsilcisi Yüksel Demir, Radyospor'a açıklamalardabulundu. Demir, "Endoğan'ın transferinde bir sorun yok. Geri dönüş oldu iddiaları da gerçeği yansıtmıyor. Sadece vatandaşlık işlemleri uzun sürüyor. Tek problem bu. İşlemler tamamlandıktan sonra resmi imzayı atacağız" diye konuştu. Demir ayrıca "A2'de oynatılmak istendi, o yüzden dönmeyi istedi' iddiaları ise gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Bruma kiralandı

Galatasaray, Dany'nin ardından Bruma'yı da Gaziantepspor'da gönderdi. Cimbom, Bruma'yı satın alma opsiyonlu ile beraber sezon sonuna kadar Antep'e kiraladı

Haberin Devamı

Gaziantepspor, Galatasaray'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Portekizli genç yıldızı Armindo Bruma'yı transfer etti. Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kızıl, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Bruma'yı sezon sonuna kadar kiraladıklarını belirtti.

Kızıl, "Armindo Bruma'yı da satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiraladık. Bruma'nın tedavisi sürüyor, iyileşmesi durumunda Gaziantep'e gelecek" dedi.

Transfer görüşmesi yaptıkları başka yerli ve yabancı futbolcuların olduğunu belirten Kızıl, bu transferlerin de en kısa zamanda noktalanacağını sözlerine ekledi.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Roma'nın Salih ısrarı

Veysel Sarı'da flaş gelişme!

Arena'da intikam planı!


Roma'nın Salih ısrarı

Sakatlığı nedeniyle Torku Konya maçı kadrosuna alınmayan Salih Uçan için Roma ısrarını sürdürüyor. Genç oyuncunun menajeri Ömer Uzun, Calciomercato'ya, "İtalyan takımlarının Salih'i izlediğini biliyorum. Ona 'Yeni Pogba' gözüyle bakıyorlar" dedi. Roma Genel Menajeri Walter Sabatini'nin de İstanbul'a gelerek Salih ve menajeri ile görüşeceği, F.Bahçe'den de randevu istediği öğrenildi. Sabatini'ye FIFA menajeri Efrem Valenti'nin de eşlik ettiği belirtiliyor.

Veysel Sarı'da flaş gelişme!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemine gelen ama hiç bir kulübe imza atamayan Veysel Sarı, Eskişehirspor'da kalıyor.

Transfer döneminde adı sıkça büyük kulüpler ile anılan ama henüz hiçbir takımla anlaşamayan Veysel Sarı, kulübü Eskişehirspor ile tekrar masaya oturdu.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun, Eskişehirspor yönetimi ile görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi.

Arena'da intikam planı!

F.Bahçe ligde şampiyonluğa koşarken G.Saray'a 10, Beşiktaş'a 14 puan fark atarak büyük avantaj yakaladı. Sosyal medyada taraftarlar "28. haftada Arena'da G.Saray'ı yenip şampiyonluk kupasını kaldırır mıyız?" sorusunu tartışmaya başladı.

Fenerbahçe ligde uzak ara şampiyonluğa koşarkan her hafta rakipleriyle arasındaki puan farkını biraz daha açıyor. Ligin 2. yarısının ilk haftasında Konyaspor'u yenen Sarı-Lacivertli takım takipçileri Galatasaray, Beşiktaş ve Kasımpaşa'nın puan kaybetmesiyle zirvede bir anda yalnız kaldı. Ligin bitimine 16 hafta kala Fenerbahçe en yakın rakibi Galatasaray'a 10 puan fark atarken, Sarı- Lacivertli taraftarlar sosyal medyada 28. hafta Arena Stadı'nda G.Saray'la oynayacakları maçta şampiyonluk kupasını kaldırıp kaldıramayacaklarını tartışmaya başladı. 2011-2012'de Süper Final'de Galatasaray ligin son maçında F.Bahçe ile Kadıköy'de 0-0 berabere kalarak şampiyonluk ipini göğüslemişti. F.Bahçeli taraftarlar ise 10 puan fark nedeniyle daha şimdiden takımlarının ligin bitimine 6 hafta kala Arena'da mutlu sona ulaşıp ulaşmayacağı hakkında fikir üretmeye başladı.

ARENA'DA BERABERLİK BİLE YETEBİLİR
F.Bahçe'de şimdiden herkes son 6 haftada en yakın rakibine 18 puan fark atıp 2. sıradaki takipçisine ikili averajda üstünlük sağlamanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray ligde eğer 28. haftaya kadar ikinciliğini sürdürür ve F.Bahçe ile olan puan farkı 18 olursa o karşılaşmada Sarı-Lacivertli takıma bir beraberlik bile şampiyonluk için yetebilecek.

18 PUAN FARK HALİNDE İŞ BİTİYOR
Kanarya 28. haftadaki G.Saray maçına 15 puanla çıkar ve Sarı-Kırmızılılar o maçtan önce ikinci sırada yer alırsa bu takdirde F.Bahçe kazandığı takdirde bitime 6 hafta kala işi bitirecek. Çünkü Kanarya 3 puan alınca puan farkı 18'e çıkacak ve G.Saray ikili averajda rakibini yakalayamacağı için Fenerbahçe bitime 6 hafta kala hedefe varacak.

PUAN FARKI+İKİLİ AVERAJ ÇOK ÖNEMLİ
F.Bahçe Arena'daki maça 21 puan farkla çıkar ve rakibine tek farklı skorla yenilirse puan farkı 18'e inecek. Ancak Kadıköy'deki maçı Kanarya 2- 0 kazandığı için yine de bitime 6 hafta kala Arena'da şampiyonluğa ulaşacak. Cimbom eğer Fenerbahçe'yi 2'den farklı bir skorla yenerse o takdirde Sarı-Lacivertli takımın şampiyonluğunu ilan etmesi gecikmiş olacak.

AHMET ÇAKAR: FENERBAHÇE ARENA'DA TURLAR!
Aradaki puan farkının kapanması zor ama çok zor görünüyor. Fenerbahçe'nin TT Arena'ya ya şampiyon gideceğini, ya da oradan şampiyon ayrılacağını düşünüyorum...

İLKER YAĞCIOĞLU: G.SARAY MAÇI TUR İÇİN ERKEN
F.Bahçe, Konya maçını belki kazandı ama oynadığı futbol yetersizdi. Zorlu deplasmanları olacak. 10 puan iyi bir fark ama şampiyonluğa Arena'dan sonra yakalarlar.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş için banko Lescott

Büyük kapışma: Nakoulma, Jadson

İşte Lodeiro gerçekleri...

Beşiktaş, M. City'nin 31 yaşındaki stoperinden vazgeçmiyor. Yönetici Ahmet Kavalcı, "Lescott çok değerli bir oyuncu. Gerekirse son gün olan 3 Şubat'a kadar bekleyeceğiz" dedi

Ara transfer döneminde kadrosunu kaliteli bir stoper alarak güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, Joleon Lescott'tan vazgeçmiyor. Sezonun ilk yarısı bittiğinden bu yana M. City'de forma giyen 31 yaşındaki İngiliz oyuncuyu renklerine bağlamak için tüm şartlarını zorlayan Beşiktaş yönetimi, transferin son gününe kadar bu futbolcuyu bekleme kararı aldı. Tecrübeli yönetici Ahmet Kavalcı da Lescott için, "Çok değeli bir oyuncu. Gerekirse onun için 3 Şubat'a kadar bekleyeceğiz. Transfer dönemi bu, her şey mümkün. Ancak önceliğimiz; hem bizim hem de teknik heyetin istediği ilk isim olan Lescott'u almak" diye konuştu.

HOLLANDALI ASKIDA

Ahmet Kavalcı, teknik direktör Bilic'in Everton'da forma giyen Heitinga'yı kesinlikle istemediğini ifade ederken; Mathijsen konusunda ise beklemede olduklarını dile getirdi. Lescott için Manchester City'ye 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeye gözden çıkartan siyah-beyazlıların; Hollandalı yıldız Mathijsen için de kulübü Feyenord'a 1 milyon euro önerdiği belirtildi. Hollanda basını, Beşiktaş'ın Mathijsen'in bonservisi için Feyenoord'dan kalan alacaklarını ödeyeceği, oyuncuya da 2 milyon euro vereceğini yazdı.

Büyük kapışma: Nakoulma, Jadson

Beşiktaş'ta teknik direktör Bilic, ısrarla Nakoulma'yı isterken yönetim ise Luce'nin önerdiği Jadson için bastırıyor

Stoper adayları yönetim ile Bilic'in arasını açtı. Beşiktaş yönetimi, Bilic'in verdiği raporda adı ön plana çıkan Nakoulma'yı son sıraya koyup; Lucescu'nun tavsiyesi üzerine Sao Paulo'da forma giyen Jadson'u almak için çalışmalarında son aşamaya geldi. Hırvat hoca 25 yaşındaki Nakoulma'da ısrar ederken, yönetim karşı çıkıyor.

LUCE İKNA ETTİ
Siyah-beyazlı yönetimin, 6 milyon euro satın alma opsiyonu ile Jadson'a 750 bin euro karşılığı sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunduğu bildirildi. Jadson'u Beşiktaş'a Lucescu'nun önerdiği Rumen teknik adamın 6 sezon beraber çalıştığı sambacı için verdiği raporun siyah-beyazlıları ikna ettiği bildirildi.

İşte Lodeiro gerçekleri...

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uzun süredir mücadele ettiği Botafogolu Nicolas Lodeiro transferinin, Brezilyalı kulübün ekonomik olarak daha fazla kazanç elde etmek istemesi nedeniyle gerçekleşmediği ileri sürüldü.

Türkiye'ye birçok Brezilyalı oyuncu getiren menajer Ayhan Yeşilbaş, AAnmuhabirine yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı kulübün Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği fakat Botafogo Kulübü'nün vazgeçmesiyle zora giren transferle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ronaldinho'nun Beşiktaş ile yaptığı pazarlık sürecinde aktif rol oynayan, Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in Türkiye'deki ortağı Ayhan Yeşilbaş, spor kamuoyunda yapılan olumsuz değerlendirmelerin aksine, Beşiktaşlı yöneticilerin Lodeiro'nun transferini gerçekleştirmek için gereken her şeyi yaptığını söyledi.

Lodeiro'ya sözleşme imzalatılamaması konusunda, siyah-beyazlı kulübün transfer komitesinin hiçbir suçu olmadığını öne süren Yeşilbaş, problemin Botafogo Kulübü'nün verdiği sözü tutmamasından kaynaklandığını iddia etti.

Yeşilbaş, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Beşiktaşlı yöneticiler, Lodeiro transferini gerçekleştirmek için bütün vecibeleri yerine getirdiler, yani tam anlamıyla kuralına göre oynadılar. Sıkıntı Beşiktaş Kulübü Yönetimi'nde değil, Brezilya futbolunun kapısına dayanan mali krizde. Botafogo Kulübü de tıpkı diğer Brezilya takımları gibi ekonomik olarak daha fazla kazanç elde etmek için Beşiktaş'ı zor durumda bıraktı."

Brezilya transfer piyasasını yakından takip etiğini söyleyen menajer Ayhan Yeşilbaş, Botafogo'nun Lodeiro'yu yalnızca satmak kaydıyla elden çıkaracağını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Botafogo, Nicolas Lodeiro'yu kiralamaktan son anda vazgeçti. Beşiktaş'a, kiralama ve satın alma opsiyonu olmadan bonservisiyle vermek istiyorlar ama istedikleri bonservis bedeli çok yüksek. 'Kiralık verelim, beğenmezseniz geri gönderin' gibi bir anlayışları yok. Nakit paraya ihtiyaçları var. Lodeiro çok yetenekli ve önemli bir oyuncu, Avrupa'dan başka talipleri olduğunu da söylediler. İşin aslı para kazanmak adına bir takım yanlışlar yapıyorlar. Beşiktaş transfer komitesine yüklenmek doğru değil."