Diğer THY, Avustralya’ya açıldı

THY, Avustralya’ya açıldı

05.03.2024 - 09:17 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları, 2024-25 sezonundan itibaren Melbourne Victory futbol kulübünün üç yıl boyunca ana sponsoru oldu. Anlaşma ile ilgili konuşan Bolat, “Birçok branşta spor kulübü desteklemek bizim için geleneksel hale geldi” dedi.

THY, Avustralya’ya açıldı

Türk Hava Yolları, 2024- 2025 sezonundan itibaren Melbourne Victory futbol kulübünün üç yıl boyunca ana sponsoru oldu. Victory ile ortaklık yapan THY, sadece spor portföyünü genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda kültürleri ve toplulukları birleştirme konusundaki adanmışlığını da pekiştiriyor.

THY, Melbourne Victory’nin Isuzu UTE A-League Erkekler ve Liberty A-League Kadınlar takımlarının yanı sıra tüm Akademi takım formalarının göğsünde yer alacak. Gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması, çeşitli stat içi etkinlikleri, stat içi tabelaları ve dijital platformları da kapsayacak.
Yeni iş birliği hakkında konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Melbourne Victory ile bu yolculuğa çıkmaktan memnuniyet duyuyoruz. Başarı tutkusu ve mükemmellik değerlerimizi paylaşarak futbolseverler ve seyahat severler için unutulmaz deneyimler ortaya koymak ve birçok branşta spor kulübü desteklemek bizim için geleneksel hale geldi” dedi.
Melbourne Victory’nin Kulüp Başkanı Caroline Carnegie ise “Mart 2024’ten itibaren uçuş ağını Melbourne’a genişletmeleriyle birlikte Türk Hava Yolları’nı ana sponsor olarak görmekten heyecan duyuyoruz. Hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik için sayısız ödül kazanan ve havacılık alanında küresel bir güç olan Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinden gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar