Trabzonspor Trabzonspor, Süper Lig'in yıldızı için geri sayımda! Başkan resmen açıkladı

Trabzonspor, Süper Lig'in yıldızı için geri sayımda! Başkan resmen açıkladı

14.09.2023 - 22:01 | Son Güncellenme:

Nicolas Pepe transferiyle dikkatleri üzerine çeken ve transfer döneminin son günlerinde vites artıran Trabzonspor'un bir transferi daha bitirme noktasına geldiği ortaya çıktı. Bordo-mavililerin, Süper Lig'de forma giyen genç oyuncunun transferi konusunda görüşmelerde ilerlediği aktarıldı.

Trabzonspor, Süper Ligin yıldızı için geri sayımda Başkan resmen açıkladı

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar transfer döneminin bitmesine saatler kala çalışmalarını hızlandırdı. Orta saha kurgusuna bir takviyede bulunmayı hedefleyen bordo-mavililerin sürpriz bir yıldızı gündemine aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Süper Lig'de forma giyen genç futbolcunun transferi için görüşmelerde bulunduğu kulüp başkanı tarafından doğrulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BERAT ÖZDEMİR KİRALANDI

Trabzonspor'da orta saha kurgusuna kısa bir süre önce Berat Özdemir dahil edildi. Bordo-mavililer, Al Ettifaq forması giyen eski oyuncusunu sezon sonuna kadar kiraladı. Berat Özdemir'in kiralık transferi için Suudi Arabistan temsilcisine herhangi bir bedel ödenmedi.

Trabzonspor ile Al Ettifaq arasındaki anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer almadığı öğrenildi.

NICOLAS PEPE İMZALADI

Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda hareket eden bordo-mavililer, Arsenal'dan ayrılan Nicolas Pepe'yi renklerine bağladı. Trabzonspor, 28 yaşındaki hücumcuyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

ONUACHU KİRALANDI

Trabzonspor'un forvet hattına hamlesi Southampton'dan Paul Onuachu oldu. 29 yaşındaki Nijeryalı oyuncu sezon sonuna kadar kiralandı. Bordo-mavililer tecrübeli forvet için 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödedi.

UMUT GÜNEŞ HAMLESİ

Sports Digitale'in haberine göre; Orta saha kurgusuna takviyede bulunmayı hedefleyen Trabzonspor, Alanyaspor'dan Umut Güneş'i gündemine aldı. Bordo-mavililerin genç oyuncunun transferi konusunda görüşmelere başladığı belirtildi.

Trabzonspor ile Alanyaspor arasındaki pazarlıkların olumlu ilerlediği vurgulandı.

BAVULLARINI TOPLADI

Trabzonspor'un Umut Güneş'i resmi sözleşme imzalamak için Trabzon'a davet ettiği aktarıldı. Genç oyuncunun Alanya'da bavullarını topladığı ve yarın Trabzon'da olacağı belirtildi.

"BELLİ BİR NOKTAYA GELDİK"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da Umut Güneş transferini doğruladı. Akdeniz ekibinin başkanı Sports Digitale yaptığı açıklamada, "Umut Güneş için Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile konuşuyoruz, belli bir noktaya geldik. İki kulübün de menfaatine olacak şekilde ilerliyoruz" dedi.

Fode Koita'nın gündemlerinde olmadığını ve transferde takas gibi bir durumun gerçekleşmeyeceğini vurgulayan Hasan Çavuşoğlu, "Koita ise transfer gündemimizde değil. Takas gibi bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

3 MAÇTA ŞANS BULDU

Umut Güneş bu sezon Alanyaspor formasını 3 resmi maçta giydi ve toplamda 30 dakika sahada kaldı. Alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Umut Güneş'in güncel piyasa değeri 2 milyon 600 bin euro.

Balingen altyapısında futbola başlayan Umut Güneş daha sonra Stuttgart II forması giydi. 23 yaşındaki orta saha, 2019-2020 sezonu başında Alanyaspor'a imza attı. Umut Güneş, U21 Milli Takımı'nda 11 maça çıktı.

Yazarlar