Trabzonspor Trabzonspor'da Abdullah Avcı hedef tahtasında!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı hedef tahtasında!

26.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş’a 3-2 yenildikleri Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması ardından eleştiri oklarının hedefi oldu.

Trabzonsporda Abdullah Avcı hedef tahtasında

Deneyimli hoca, bordo-mavili takımın ortaya koyduğu futbol nedeniyle tepki topladı. Karadeniz ekibinde fatura Avcı’ya kesilirken, camia ise tecrübeli teknik adam konusunda adeta ikiye bölünmüş durumda. Başkan Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı’ya güvenini her fırsatta dile getiriyor. Ancak oluşan tepkiler nedeniyle yönetim kurulu gelişmeleri yakından takip ediyor.

Haberin Devamı

Başkan Ertuğrul Doğan’ın, Trabzonspor’un başında bir kez Süper Lig, 2 defa TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Abdullah Avcı ile yola devam etmek istediği aktarıldı. Gelecek sezon bordo-mavili formayı giyecek yeni oyuncuların Avcı’nın onayıyla transfer edilmiş olmalarının da önemli bir faktör olarak öne çıktığı vurgulandı.

Diğer yandan bordo-mavili taraftarlar kupa finalinden sonra sosyal medyada Şenol Güneş ve Fatih Tekke isimlerini gündeme getirdi. Ancak Güneş’in Güney Kore Milli Takımı ile görüşme halinde olduğu, Tekke’nin ise Alanyaspor’la yola devam etmeyi planladığı kaydedildi.