Trabzonspor Trabzonspor'da Bakasetas yolcu! İşte yeni adresi

Trabzonspor'da Bakasetas yolcu! İşte yeni adresi

05.12.2023 - 11:13 | Son Güncellenme:

Sözleşmesi bitecek olan Bakasetas, Trabzonspor’un yaptığı yeni öneriyi de kabul etmedi. Başkan Ertuğrul Doğan, “Kendisine 2 kez teklifimiz oldu ama olumlu yaklaşım vermediği doğrudur” dedi. Ara transfer döneminde teklif gelirse Yunan yıldız satılacak, aksi takdirde sezon sonunda bedelsiz şekilde ayrılacak. Yönetim, Bakasetas’ı para kazandırmadan göndermek istemiyor. Öte yandan yıldız futbolcuya talip olan takım ortaya çıktı.

Trabzonsporda Bakasetas yolcu İşte yeni adresi

Şampiyon kadrodan bir önemli halka daha eksiliyor... Nwakaeme, Cornelius, Hamsik, Dorukhan, Victor Hugo ve Bruno Peres’in ardından Trabzonspor’da Bakasetas dönemi de bitiyor. Sezon sonu kontratı sona erecek olan 30 yaşındaki yıldız, kendisine yapılan yeni sözleşme teklifini kabul etmedi. Başkan Ertuğrul Doğan da “2 kez teklifimiz oldu ama olumlu yaklaşım vermediği doğrudur. Bakasetas sevdiğimiz bir oyuncu. Yıllardır burada problemsiz yaşayan, önemli katkılar sağlayan, kendimizden gördüğümüz bir isim. Ancak en önemlisi; Trabzonspor’un çıkarları” sözleriyle durumu özetledi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR KARNESİ

2020-2021 sezonunun devre arasında 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Alanya’dan kadroya katılan Bakasetas, Bordo-Mavili formayla çıktığı 115 resmi maçta 31 gol atarken, 22 de asist yaptı.

AEK YAKIN TAKİPTE

Daha önce Almanya ve İtalya’dan bazı kulüplerin ilgilendiği Bakasetas için eski takımı AEK’nın da devrede olduğu konuşuluyor. Trabzonspor, ara transferde iyi bir teklif gelirse Yunan yıldızı satmayı planlıyor. Aksi takdirde oyuncu sezon sonunda bedelsiz şekilde ayrılacak. Yönetim, Bakasetas‘ı para kazandırmadan göndermek istemiyor.