Trabzonspor Trabzonspor'da bol alternatifli kadro

Trabzonspor'da bol alternatifli kadro

04.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de lider olan Trabzonspor’da oluşturulan alternatifli kadro dikkat çekiyor.

Trabzonsporda bol alternatifli kadro

Ligde bitime 17 hafta kalan ciddi bir zirve avantajı olan bordo-mavililerde geniş kadro kurulması teknik direktör Abdullah Avcı’nın elini güçlendiriyor. Karadeniz ekibinde her mevkiide en az iki futbolcunun olması gözlerden kaçmıyor. Avrupa’da da yer almayan bordo-mavililerin halen daha 8 Şubat Çarşamba gününe kadar vakti bulunuyor.

Mevkii mevkii isimler

Visca ve Kouassi gibi hücumu kanatların kadroya katılması, sol kanattaki eksikliğe Yusuf Erdoğan ile Polonyalı yıldız Puchacz’ın gelmesi, forvette Enis Destan ve Batuhan Kör gibi gençlerin takviye edilmesi, orta sahada Kerem Şen, stoperde de Taha Altıkardeş gibi potansiyelli iki gencin katılması yüzleri güldürdü. Hem lig hem de kupada yoluna ilerleyen Trabzonspor en geniş kadroya sahip takım.

Haberin Devamı

Ahmet Ağaoğlu’nun testi pozitif

Trabzonspor, başkan Ahmet Ağaoğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bordo-mavililerin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu’nun Covid-19 PCR testi pozitif çıkmıştır.”