Trabzonspor Trabzonspor'da Svensson ve Soudani transferi zora girdi

Trabzonspor'da Svensson ve Soudani transferi zora girdi

16.08.2016 - 09:28 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği Soudani ve Svensson inç kulüpleri Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının beklenmesini istedi. Bu haber lige az bir süre kala Bordo-Mavili yönetimi zor durumda bıraktı.

Trabzonsporda Svensson ve Soudani transferi zora girdi

Trabzonspor'un transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Svensson ve Soudani için kulüplerinin çıkarttığı sorunlara bir yenisi eklendi. Oyuncuları satmaya yanaşmayan kulüpleri, "Avrupa ligi maçlarından sonra görüşelim" diyerek süreyi uzattı. Transfer çalışmalarını Soudani ve Svensson'u kadrosuna katarak sonuçlandırmak isteyen Trabzonspor iki oyuncunun kulübüyle yaptığı görüşmelere devam ediyor.

Haberin Devamı

BİRAZ DAHA SABIR GEREK!

Ancak Soudani'nin kulübü Dinamo Zagreb'in Trabzonsporlu yetkililere, "Şampiyonlar ligi maçlarımızdan sonra görüşelim" dediği öğrenildi. 16 ve 24 Ağustos tarihlerinde Salzburg ile Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak Hırvat kulübünün buradan çıkacak sonuca göre Soudani'nin satışı için onay verebileceği öğrenildi. Bordomavili kulübün transfer etmek istediği Svensson'un kulübü Rosenborg da Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine rağmen genç oyuncuyu Avrupa Ligi'nde oynatacağını açıkladı. (Takvim)

Yazarlar