Galatasaray Transfer sürprizi! Galatasaray 'Kral' için ilk temaslara başladı

Transfer sürprizi! Galatasaray 'Kral' için ilk temaslara başladı

25.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son dakika haberleri... Galatasaray, üç forvetinin de yabancı olması nedeniyle, gündemine Süper Lig'den yıldız oyuncuyu aldı. Cim-Bom, Halil Dervişoğlu için de başta Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere birçok kulüple yarışa girdi. İşte detaylar...

Transfer sürprizi Galatasaray Kral için ilk temaslara başladı

Galatasaray’da kim başkan seçilirse seçilsin forvet transferinde ilk hedef belli oldu.

Haberin Devamı

UMUT BOZOK İÇİN İLK TEMAS KURULDU

Süper Lig’de geride kalan sezonu gol kralı olarak tamamlayan Kasımpaşa’nın 25 yaşındaki futbolcusu Umut Bozok için Domenec Torrent ve ekibinin de olumlu rapor verdiği, hatta ön temasların da kurulduğu belirlendi.

Transfer sürprizi Galatasaray Kral için ilk temaslara başladı

Galatasaray’da seçimler nedeniyle temaslara ara verilmesine karşın, iki başkan adayı da bu oyuncuyu kaçırmak istemiyor. Özelikle yerli oyuncu denklemiyle daha da değerli hale gelen ve A Milli Takımı’na da çağrılan Umut Bozok için, Galatasaray dışında diğer büyük kulüplerin de devreye girmesi bekleniyor.

Transferin gözde ismi olan oyuncunun da önceliğinin Galatasaray olduğu ve son ana kadar bekleyeceği belirtildi. Bilindiği gibi Galatasaray’da kadroda bulunan Diagne, Gomis ve Mustafa Muhammed, yabancı kontenjanını dolduruyor.

Haberin Devamı

HALİL PAZARI

Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu için de kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Premier Lig ekiplerinden Brentford’un bu sezon genç futbolcuyu kiralamak yerine bonservisiyle satmayı düşündüğü belirtildi.

Transfer sürprizi Galatasaray Kral için ilk temaslara başladı

FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ, TRABZONSPOR, SPORTİNG, BRAGA...

Türkiye’den Galatasaray dışında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un da ilgilendiği Halil için Avrupa’dan 4 kulübün daha devreye girdiği belirtildi. Portekiz’den Sporting Lisbon ile Braga, Almanya’dan Stuttgart ile İtalya’dan Torino’nun Halil için temaslara başladığı dile getirildi.

Yazarlar