Beşiktaş Transferde anlaşma sağlandı! Ömer Erdoğan açıkladı: Beşiktaş'a gidiyor

Transferde anlaşma sağlandı! Ömer Erdoğan açıkladı: Beşiktaş'a gidiyor

02.09.2023 - 22:25 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip eski oyuncusu için anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Transferde anlaşma sağlandı Ömer Erdoğan açıkladı: Beşiktaşa gidiyor

Transferin bitimine sayılı günler kala kulüpler kadrosundaki eksikleri tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in talebi üzerine harekete geçen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

ERSİN'İN NICE'E TRANSFERİNE VETO

Beşiktaş, Fransız ekibi Nice'in transferin son saatlerinde Ersin Destanoğlu için yaptığı teklifi reddetti. İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Kasper Schmeichel'la yollarını ayıran Fransa Ligue 1 ekibi OGC Nice, siyah-beyazlı takımın genç kalecisini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Transferde anlaşma sağlandı Ömer Erdoğan açıkladı: Beşiktaşa gidiyor

Beşiktaş'a bonuslarla birlikte 6 milyon euroyu bulan teklif yapıldı. Ancak bu teklif siyah-beyazlılar tarafından reddedildi. Fransa Ligue 1'de transfer dönemi dün gece itibariyle son bulduğu için bu transfer rafa kalkmış oldu.

KONFERANS MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU

Temsilcimizin Konferans Ligi maç fikstürü açıklandı. İşte program

21 EYLÜL PERŞEMBE: Club Brugge - Beşiktaş
5 EKİM PERŞEMBE: 18:45 Beşiktaş - FC Lugano
26 EKİM PERŞEMBE: FK Bodø/Glimt - Beşiktaş
9 KASIM PERŞEMBE: Beşiktaş - FK Bodø/Glimt
30 KASIM PERŞEMBE; Beşiktaş - Club Brugge
14 ARALIK PERŞEMBE: FC Lugano - Beşiktaş

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ STOPER İSTİYOR

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş transfer dönemi kapanmadan takıma bir takviye daha yapılmasını bekliyor. Deneyimli teknik adam, Amartey’in asıl bölgesi olan stoper dışında sağ bek ve ön libero olarak görev yapabildiğinin altını çizerken “Amartey çok yönlü bir oyuncu. Saiss’i aratmayacaktır. Ancak bir stoper daha almamız gerek. Çünkü Konfederasyon Kupası, Türkiye Kupası ve Süper Lig’de yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. 3 kulvarda da iddialı olabilmemiz için takviye yapmamız şart” açıklamasını yapmıştı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş, geçtiğimiz sezon kiralık olarak takımda bulunan Tayfur Bingöl transferi için Corendon Alanyaspor ile anlaşmaya vardı.

Transferde anlaşma sağlandı Ömer Erdoğan açıkladı: Beşiktaşa gidiyor

GERİ DÖNÜYOR

Transfer döneminin başından beri Tayfur'u yeniden kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu transferde mutlu sona ulaşmış oldu.

ÖMER ERDOĞAN AÇIKLADI

Pendikspor ile oynadıkları maçın ardından konuşan Ömer Erdoğan, Tayfur Bingöl'ün transferi hakkında şu sözleri dile getirdi: Tayfur Bingöl, Beşiktaş'a transfer olacak gibi duruyor. Resmiyet kazanamadığı için açıklama yapmam sağlıklı olmaz. Maç günü bu tür şeyleri öğrenmek istemiyorum. Maça odaklanmak istiyorum. Tayfur iyi bir oyuncu, Beşiktaş’ta faydalı işler yaptı. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Kendisinden faydalanmak, devam etmesini istediğimi söyledim. Oyuncunun kariyer planlamasında, Beşiktaş’ın ilgilenmesi oyuncunun karar vermesini etkiliyor. Olursa hayırlısı olur. Devam etmesini isteriz.

Haberin Devamı

Yazarlar