Galatasaray Tudor'un gelişi de gidişi de olay oldu!

Tudor'un gelişi de gidişi de olay oldu!

18.12.2017 - 12:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Kardemir Karabükspor'u çalıştırırken teknik direktör Igor Tudor'u takımın başına getirmesi, büyük tartışmalara yol açmıştı. Sosyal medyada 'like'la (beğeni) Galatasaray'ın başına gelen Tudor, 'unfollow'la (takipten çıkma) gitti.

Tudorun gelişi de gidişi de olay oldu

Skorer Özel | Galatasaray'ın başarısız karnesinin ardından yollarını ayırma aldığı teknik direktör Igor Tudor'un sarı-kırmızılı takımın başına geliş yöntemi tepki toplamıştı.

Haberin Devamı

Hırvat hocanın Kardemir Karabükspor'u çalıştırırken 15 Şubat 2017'de apar topar takımdan ayrılıp sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalaması 'etik' konusunu tartışmaya açmıştı.

Özellikle sosyal medyanın baskısıyla Hırvat hocayı takımın başına getiren Galatasaray yönetiminin bu hareketi, medyada otoritelerin çoğu tarafından 'etik' dışı bulunmuştu. Karabükspor'un eski başkanı Ferudun Tankut o dönem yaptığı açıklamada, "Galatasaray, çok gurur duyduğum bir camia. Dursun Özbek ve yönetimi bize böyle bir taleple gelse, daha güzel olurdu. Kırgınlığım var. O günden sonra G.Saray camiasından bizi destekleyen açıklamalar da geldi. Büyük bir çoğunluğu, yapılan hareketin doğru olmadığını beyan etti. Etik olmayan bir durum" demişti.

Haberin Devamı

Sosyal medyada 'like'la (beğeni) Galatasaray'ın başına gelen Tudor, 'unfollow'la (takipten çıkma) gitti.

Yazarlar