Galatasaray Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaray için Lucas Torreira vurgusu! 'Eksikliği hissedildi'

Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaray için Lucas Torreira vurgusu! 'Eksikliği hissedildi'

07.01.2024 - 22:42 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi Tugay Kerimoğlu değerlendirdi.

Tugay Kerimoğlundan Galatasaray için Lucas Torreira vurgusu Eksikliği hissedildi

Galatasaray, Süper Lig'in 19'uncu haftasında Konyaspor engelini 3-0'lık skorla geçmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların galibiyetini Tugay Kerimoğlu yorumladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın 56'ncı dakikada yaptığı kurtarışa dikkat çeken Kerimoğlu, "Galatasaray'ın kazanmasındaki en büyük sebep 56. dakikada Muslera'nın kurtardığı top. Bana göre maçın kırılma anı oydu. Maçtan sonra takımın Muslera'ya teşekkür etmesi gerekiyor" dedi.

Galatasaray'da orta sahanın 60'ıncı dakikadan sonra düşüşe geçtiğini belirten Tugay Kerimoğlu, "Galatasaray ilk 45'te önde baskı anlamında çok sıkıntı yaşadı. İkinci yarıda daha iyilerdi bu konuda. Orta sahada 60'dan sonra bir düşüş oldu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tanguy Ndombele'nin performansını değerlendiren Tugay Kerimoğlu, "Ndombele'nin kötü olduğunu düşünmüyorum. Yavaş yavaş üstüne koymaya başlarsa, Torreira - Ndombele ikilisinin Galatasaray'a yakışacağını düşünüyorum orta sahada" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kaan Ayhan'ın görevini yaptığını dile getiren Tugay Kerimoğlu, "Kaan'da bir Boey etkisi yoktu ama görevini yaptı. Bana göre en büyük eksik Torreira. Çok şey değiştiriyor. Herhalde ilk defa Torreira olmadan kazandı Galatasaray. Top kazanmada, oyun kurmada, mücadelede, ikinci toplarda eksikliği hissedildi" dedi.

Galatasaray'ın eksiklerine rağmen kazandığını belirten Tugay Kerimoğlu, "Icardi'nin alternatifi olarak Halil ne kadar hazır? Benim için soru işareti. Çok basit top kayıpları vardı sahada ancak Fenerbahçe'nin kazandığı haftada Galatasaray da hata yapmadıysa yarış kafa kafaya devam ediyor diyip önünüze bakmalısınız" ifadelerini kullandı.

Yazarlar