Milli Takım Türkiye İzlanda maçı ne zaman saat kaçta? Milli maç hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar?

Türkiye İzlanda maçı ne zaman saat kaçta? Milli maç hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar?

13.11.2019 - 19:23 | Son Güncellenme:

Türkiye İzlanda maçı için nefesler tutuldu. Son olarak Fransa'yla deplasmanda 1-1 berabere kalarak gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde A Milli Futbol Takımımız, İzlanda önünde Euro 2020 biletini kapmak için hesap yapıyor. İşte milyonlarca vatandaşımızın merakla beklediği zorlu mücadele ile ilgili tüm bilinmesi gerekenler...

Türkiye İzlanda maçı ne zaman saat kaçta Milli maç hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar

Euro 2020 H Grubu 9. maçında A Milli Futbol Takımımız, İzlanda'yı konuk ediyor. Kazanmamız halinde 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitme hakkı kazanacağımız zorlu mücadele öncesi merak edilenleri bir araya getirdik. Peki heyecanla beklenen Türkiye İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI NE ZAMAN?


Türkiye İzlanda maçI 14 Kasım Cuma günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak ve zorlu mücadele TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Çağlar, Umut, Mahmut, Ozan, Emre, İrfan Can, Cenk, Burak

İzlanda: Halldorsson, Palsson, Fjoluson, Sigurdsson, Skulason, Bjarnason, Sigurdsson, Traustason, Sigurdsson, Finnbogason, Sigthorsson

BİLETLER TÜKENDİ!

A Milli Takımımızın İzlanda ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçının bilet satışı tamamlandı. Açıklamada ayrıca, “Türkiye Futbol Federasyonu olarak 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası yolunda A Milli Takımımıza destek veren bütün Ay-Yıldızlı taraftarlara teşekkür ederiz.” denildi.