Diğer Türkiye Kupası'ndan çekildiler!

Türkiye Kupası'ndan çekildiler!

13.01.2015 - 22:29 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Kupası'nda mücadele eden Gaye Spor Kulübü, Türkiye Kupası'ndan çekilme kararı aldı.

Türkiye Kupasından çekildiler

Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Toto Süper Kupası'nda mücadele eden Gaye Spor Kulübü, İddaa programlarında taraflı paylaşım olduğu gerekçesiyle Türkiye Kupası'ndan çekilme kararı aldı.

Haberin Devamı

Spor Toto Hentbol 1. Ligi takımlarından Gaye Spor'un başkanı Savaş Şahin, kulübün internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama ile Türkiye Kupası'ndan çekildiklerini açıkladı. Başkan Savaş Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Spor Toto Türkiye Kupası'nda Ankara'yı temsil eden Gaye Spor Kulübü'nün yarıştığı Türkiye Kupası statüsü tamamen farklı olan ve tüm takımların eşit şartlarda yarışması gerektiği bir organizasyondur. Gerek yeniden Süper Lig, gerekse Türkiye Kupası'nda tur atlamak adına yatırım yapan, transferlerde bulunan Gaye Spor'un bu amaç ve hedefle sadece İddaa geliri ve kişisel katkılarımız ile ayakta kalmaktadır. Gaye Spor'un Türkiye Kupası maçlarında maalesef bazı Süper Lig takımlarının kollanarak 2 ve 1'er defa İddaa'ya alınmasına rağmen Gaye Spor'un İddaa programlarına alınmamasını taraflı bir tutum olarak gördüğümüzden ve Gaye Spor'un Spor Toto Türkiye Kupası'nda sadece bir dolgu takımı olmasını kabul edemeyeceğimizden dolayı Gaye Spor Kulübü Hentbol Takımı olarak adaletin teciline vurgu yapmak adına Spor Toto Türkiye Kupası'ndan çekildiğimizi tüm spor camiasına önemle duyururuz."