Voleybol VakıfBank'ta Gabi gözyaşlarına boğuldu! Efsane isim veda etti

VakıfBank'ta Gabi gözyaşlarına boğuldu! Efsane isim veda etti

12.04.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi play-off serisinde 3'üncülük maçında Türk Hava Yolları ile karşı karşıya geldi. VakıfBank'ın kaptanı Gabi maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

VakıfBankta Gabi gözyaşlarına boğuldu Efsane isim veda etti

Vodafone Sultanlar Ligi play-off serisinde 3'üncülük maçında VakıfBank ile Türk Hava Yolları karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma VakıfBank'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Haberin Devamı

VakıfBank'a galibiyeti getiren setler 25-22, 25-22 ve 25-14 şeklinde sonuçlandı. VakıfBank bu sonucun ardından Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezonu 3'üncü tamamladı. VakıfBank, gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi biletini aldı.

GABI DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Müsabakanın son setinde son sayı öncesi Giovanni Guidetti, Gabi'yi kenara aldı. Bu sırada tüm tribünler ayağa kalktı. Kenar benchleri ve tribünler kenara gelen Gabi'yi alkışladı. Gabi, kenara gelirken tribünlerde adına tezahüratlarda bulunuldu.

VakıfBank'ın galibiyeti sonrası Gabi duygusal anlar yaşadı. Yıldız voleybolcu gözyaşlarına hakim olamadı. VakıfBank'taki geleceği henüz belli olmayan Gabi ağlamaya başladı.

Gabi'ye takım arkadaşları tek tek sarıldı. VakıfBank'ın yıldızlarının da ağladığı görüldü. VakıfBank'ın yıldızı Gabi, takım arkadaşlarının ardından maçın hakemleriyle de vedalaştı. Giovanni Guidetti, yıldız voleybolcuya sarılan bir diğer isim oldu.

Haberin Devamı

VAKIFBANK'TA 10 KUPA KAZANDI

VakıfBank'ın yıldızı Gabi, sarı-siyahlı formayla 5 sezon mücadele etti. Gabi bu dönemde tam 10 kupa zaferi yaşadı.

Gabi, VakıfBank kariyerinde şu kupalarda pay sahibi oldu:

3 - Kupa Voley
2 - CEV Şampiyonlar Ligi
2 - Vodafone Sultanlar Ligi
2 - Şampiyonlar Kupası
1 - Dünya Kulüpler Şampiyonası

Yazarlar