Skorer Ujfalusi'den anlamlı mesaj

Ujfalusi'den anlamlı mesaj

19.10.2011 - 17:19 | Son Güncellenme:

Hakkari’deki hain saldırının ardından Galatasaray'ın Çek futbolcusu Ujfalusi şehitler için Twitter'da şu mesajı yayınladı...

Ujfalusiden anlamlı mesaj

Galatasaray'ın Çek yıldızı Tomas Ujfalusi, şehitler için mesaj yayınladı

Haberin Devamı

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da tüm şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyen Ujfalusi, ölen 25 asker için de çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Saldırıyı kınadılar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Galatasaray,Fenerbahçe, Beşiktaş, Tranbzonspor ve Bursaspor kulüpleri, Hakkari’deki hain saldırıyı kınadı.
TFF’nin internet sitesinde "Acımız büyük" başlığıyla yayımlanan mesajda, Hakkari’deki terörist saldırının büyük üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Silahlı Kuvvetler camiası ve tüm Türk halkına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Galatasaray Kulübünün internet sitesinin açılış sayfasında "Hain saldırıları nefretle kınıyoruz" ifadeleri kullanılırken, yayımlanan mesajda şunlar kaydedildi:
"Hakkari’nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan alçakça saldırılarda 20’den fazla askerimizin şehit olduğunu, 10’dan fazla askerimizin ise yaralandığını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bilinmelidir ki ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırı, hedeflenen amacına asla ulaşamayacaktır. Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz."
Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde "Hain terör saldırısını lanetliyoruz" başlığıyla yayımlanan mesajda, saldırı kınandı. Mesajda, "Hain terör saldırısını lanetlerken, şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.
Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesinde "Hain saldırıyı lanetliyoruz" başlığıyla yayımlanan mesajda, saldırının büyük bir tepki ve üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
"Dün Bitlis’in Güroymak ilçesinde, 5’i polis 8 vatandaşımızın yaşamını yitirmesine neden olan kalleş bombalı saldırının üzerinden daha 24 saat geçmeden gerçekleşen bu hain saldırıları da lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerin yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk ulusuna başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."
Trabzonspor Kulübünün internet sitesinde ’Lanetliyoruz’ başlığıyla yayımlanan açıklamada, şehit haberlerinin üzüntüsünün yaşandığı kaydedilerek, "Son yılların en ağır terörist saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Bu vesileyle terörü bir kez daha lanetliyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Bursaspor Kulübü, resmi internet sitesinde "Lanetliyoruz" başlığıyla yer alan açıklama şöyle:
"Dün gece Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz. Terörü lanetle ve nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz."

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hakkari’deki terör saldırısını lanetledi.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden, avukatları aracılığıyla "Vatanımızın başı sağ olsun" başlığıyla yaptığı açıklamada, terör olaylarını
kınayan Yıldırım, "Bu sabah saatlerinde, Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki askeri birliklere yapılan saldırıyı ve verilen onlarca şehit haberini öğrenmiş
bulunmaktayım. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını ortaya koyan evlatlarımıza yapılan bu saldırıları lanetliyorum. Şehitlerimizin ailelerine ve
Türk milletine başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize ise acil şifalar diliyorum. Özellikle son dönemde artan, vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birlik ve
beraberliğine kasteden hainlerin saldırılarını, bir kez daha kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Samsunspor

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Çukurca’da askerlerimize yapılan hain saldırı, Samsunspor camiası olarak bizi derinden üzdü" dedi.
Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çukurca’daki hain saldırıyı üzüntü ile öğrendiklerini ifade etti.
Teröre bir an evvel dur denmesi gerektiğini belirten Yılmaz, "Çukurca’da askerlerimize yapılan hain saldırı, Samsunspor camiası olarak bizi derinden üzdü. Samsunspor camiası olarak, şehit aileleri ile birlikte aynı acıyı paylaşıyoruz. Terör ile mücadelenin sonuna kadar devam edeceğine inancımız tamdır.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Eskişehirspor

Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu, Çukurca’daki hain saldırıyı kınadı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
"Bugün Hakkari’nin Çukurca ve Yüksekova bölgelerinde yapılan terör saldırıları sonucu 20’den fazla vatan evladımızın şehit düştüğünü büyük bir
üzüntüyle öğrendik. Bu kalleş saldırıları lanetle kınar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve ulusumuza başsağlığı dileriz."

Sivasspor

Sivasspor Kulübü’nün resmi internet sitesinde yayımlanan "Hain saldırıları nefretle kınıyoruz" başlıklı mesajda, "Hakkari’nin Çukurca ve
Yüksekova ilçelerinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan alçakça saldırıları nefretle kınıyoruz. Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor,
şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerine yer verildi.

Gençlerbirliği

Gençlerbirliği Kulübü de Hakkari’deki hain saldırıyı kınadı.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Hakkari ve Bitlis’teki saldırıların kınandığı belirtilerek, şöyle denildi:
"Hakkari’nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde 8 ayrı askeri birliklere gece yarısı baskın düzenleyen hainlerin uzun namlulu tüfek ve roketatarlarla
saldırıları sonucu 26 askerimizin şehit, 22 askerimizin de yaralı olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Bitlis’in Güroymak İlçesi’nde, 5’i polis, 8 vatandaşımızın yaşamını yitirmesine neden olan kalleş pusunun ardından yapılan bu saldırıları bir kez
daha lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz."

Ankaragücü

Ankaragücü Kulübü’nün resmi internet sitesindeki açıklamada, dün Bitlis, bugün Çukurca ve Yüksekova’daki saldırıların kınandığı belirtilerek, şöyle
denildi:
"Bugün Hakkari’nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerindeki askeri birliklere teröristlerin uzun namlulu tüfek ve roketatarlarla saldırıları sonucu 24
askerimizin şehit düştüğü, 18 askerimizin de çoğu ağır yaralandığı haberini büyük bir tepki ve üzüntüyle öğrendik.
Bitlis’te dün yaşanan hain saldırının acısı henüz soğumadan yapılan bu terörist eylemi lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Ulusuna başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."

Voleybol Federasyonu

Voleybol Federasyonu, Bitlis ve Hakkari’deki terör saldırıları nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Federasyonun resmi internet sitesinde yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:
"Barış ve kardeşliğin düşmanı teröre Bitlis’te düzenlenen hain saldırı sonucunda dün şehit verdiğimiz 5 polisimizle, yaşamını yitiren 3 vatandaşımız ve Hakkari’de düzenlenen kalleş saldırıda şehit verdiğimiz 26 Mehmetçiğimizin acısı yüreklerimizi dağlıyor. Türkiye Voleybol Federasyonu olarak ulusumuza başsağlığı diliyoruz.
Bugün Avrupa kupaları ve liglerde oynanacak tüm karşılaşmalardan önce bir dakikalık saygı duruşu yapılması kararı alınmıştır."