Ümit Avcı

Ümit Avcı

umit.avci@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

HAFTANIN?TAKIMI

PINAR KARŞIYAKA

Namağlup unvanıyla İzmir’e gelen Banvit’e bir ilki yaşattı, çok hızlı başladığı maçın ortalarında geriye düşse de, ayağa kalkmayı başarıp, evinde yine kazandı.

HAFTANIN?KARMASI

LEE DIXON

PINAR KARŞIYAKA

Banvit karşısında takımı ne zaman sıkışsa sahne aldı, attığı sayılarla galibiyette önemli rol oynadı. Maçı 24 sayı, 4 ribaunt, 3 asist ve 2 top çalmayla tamamladı.

LESTER MCCALEBB

FENERBAHÇE ÜLKER

Torku Selçuk karşısında zaman zaman zorlanan takımını farka taşıdı. 13 sayı, 3 asist, 3 top çalma ile oynarken, smaçlarıyla tribünleri ayağa kaldırdı.

Haberin Devamı

EN?İYİ?OYUNCU

JUSTIN CARTER

UŞAK SPORTİF

Tofaş karşısında çok önemli bir galibiyete ulaşan takımına yine her alanda katkı yaptı, 13 sayı, 6 ribaunt, 6 asist, 1 blokluk performansıyla yıldızlaştı.

MILAN MACVAN

GALATASARAY LIV HOSPITAL

Royal Halı Gaziantep karşısında takımını uzun rotasyonunda rahatlatan isimdi. 17 sayı, 12 ribaunt, 2 asistlik double double performansıyla galibiyeti getirdi.

SEMİH ERDEN

ANADOLU EFES

Mersin deplasmanında çok zorlanan takımını kötü bir sürprizden kurtardı. 17 sayı, 11 ribaunt, 1 asist, 2 blok ile savunmada da ayakta kalmayı başardı.

COACH

UFUK SARICA

PINAR KARŞIYAKA

Takımı ile enerjisini mükemmel birleştiriyor, bu sahaya da yansıyor. Banvit karşılaşmasının son anlarında çok kritik kararlar verdi, takımı kısalttı ve istediğini aldı.

SAVUNMACI

POLAT KAYA

TÜRK TELEKOM

Özellikle kısa rotasyonunda çok önemli hücumculara sahip Trabzon deplasmanında takımının 71 sayı yiyerek kazanmasında başroldeydi, 35 dakika sahada kaldı, temposu hiç düşmedi.

6. ADAM

TOMISLAV RUZIC

BEŞİKTAŞ I.FOREX

Bu sezon ilk kez iyi oynadı, takımını Olin Edirne deplasmanında sırtladı. 7’de 7 isabet ile 16 sayı üretti, 3 ribaunt, 3 asist ile oynarken, savunmada da etkiliydi.

BASKETBOL PANORAMA