Ümit Avcı

Ümit Avcı

umit.avci@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Eurocup’ta gruplara kalmak için Wells karşısında 6 sayılık farka ihtiyacı olan Beşiktaş, bunun çok daha üzerine çıkacaktır

701 Beşiktaş C.T.-Wells 1
Siyah-beyazlı temsilcimiz, Eurocup’ta gruplara kalabilmek için Avusralyalı rakibini 6 sayıyla yenmek zorunda. İlk maçı deplasmanda oynayan ve çok kötü hücum ederek rakibine 74-69 mağlup olan Beşiktaş, sahasında çok daha yüzdeli şut atacak, çok dahi iyi savunma yapacak ve istediği sonucu alacaktır. Aradaki kadro farkına bakılırsa bu maçta 9.5’lik handikap rahatlıkla aşılır.

713 Asvel-F.Bahçe Ülker ÜST
Euroleague’e yenilgiyle başlayan iki takım, Fransa’da karşılaşacak. Asvel sayı yüzdesi düşük bir ekip olmasına rağmen kendi sahasında daha rahat skor üretebiliyor. Fenerbahçe’nin uzun oyuncu savunmasındaki sıkıntısını lehlerine çevirmek isteyeceklerdir. Ancak Fenerbahçe, Barça’dan sonra Asvel’e de yenilmek istemez ve tüm gücünü kullanır. Temsilcimizin en önemli gücünün hücum olduğunu düşünürsek bu maçta 148.5 toplam sayı handikapı rahatlı aşılır.

731 Efes Pilsen-Partizan 1/1
Euroleague’e çok kötü bir başlangıç yapan Efes Pilsen, bu hafta sahasında Partizan’ı konuk edecek. Final-four hedefiyle lige giren temsilcimiz, bu hedefinde ciddi olduğunu göstermek zorunda. Bu yüzden Partizan karşısında normalin çok daha fazlasını sahaya yansıtmaları lazım. İlk maçında sahasında 64 sayı atabilen ve Malaga’ya kaybeden Sırbistan ekibinin, Efes’e karşı da direnebileceğini sanmıyorum. Efes 10 sayı üzerinde kazanacaktır.

Beşiktaş fark atar