Anadolu Kulüpleri "Üzülsem de iyilikle ayrılıyorum"

"Üzülsem de iyilikle ayrılıyorum"

05.11.2012 - 17:38 | Son Güncellenme:

Kardemir Karabükspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Skibbe'den ilk açıklama geldi.

Üzülsem de iyilikle ayrılıyorum

Kardemir Karabükspor yönetimi, teknik direktör Michael Skibbe ile görüşerek karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetti.

Kardemir Karabükspor sezon başında 1 yıllık anlaşma sağladığı Michael Skibbe ile 10 maçta 9 puan topladı. İstenilen sonuçlarının alınamasının ardından yönetim kurulu üyeleri, bugün kulübün tesislerinde Skibbe ile görüşüp, karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmeyi feshetti. Tesisten ayrılırken, kulüp çalışanlarıyla vedalaşan Skibbe, tesislerin önünde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Skibbe, Karabükspor'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu ifade ederek, "Karabükspor'un ligde kalması için bütün iyi dileklerimi diliyorum. Bu 5 ay süre içerisinde Karabük'te kendimi çok iyi ve rahat hissettim. Üzülsemde iyilikle ayrılıyorum" dedi.

Skibbe, "Karabükspor'daki eksiklik neydi?" sorusunu, "Defansif anlamda hep bir sıkıntımız oldu. Özellikle deplasman maçlarında defans zafiyeti yaşadık. Bizden sonra gelecek meslektaşımızın bu konuda muhakkak çalışması gerekecek. Maddi konuda hiçbir sorun yaşamadık. Karabükspor örnek alınacak bir kulüp. Türkiye'de tekrar çalışmak isterim. Çünkü ben bu ülkede kendimi çok iyi hissediyorum" diyerek cevapladı.