Voleybol VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş, zaferin ardından Skorer'e konuştu: İki kupaya da talibiz

VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş, zaferin ardından Skorer'e konuştu: İki kupaya da talibiz

30.04.2023 - 18:23 | Son Güncellenme:

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu Dörtlü Finali'nde Vakıfbank, Fenerbahçe Opet'i 3-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Maçın ardından VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş, Skorer'e konuştu.

VakıfBankın yıldızı Zehra Güneş, zaferin ardından Skorere konuştu: İki kupaya da talibiz

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu Dörtlü Finali'nde Vakıfbank, Fenerbahçe Opet'i 3-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

Haberin Devamı

Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Vakıfbank, 25-15, 25-23 ve 29-27'lik setlerle zafere uzandı. Maça yıldız voleybolcu Paola Egonu damgasını vurdu.

ECZACIBAŞI İLE KUPA SAYISINI EŞİTLEDİ

VakıfBank böylelikle 9 Kupa Voley'i bulunan Eczacıbaşı Dynavit ile kupa sayısını eşitledi.

GEÇEN 2 SENE DE KUPAYI VAKIFBANK KAZANMIŞTI

Geçen sezon yine finalde karşılaşan iki ekipten VakıfBank rakibini 3-2 yenerek kupaya uzanmıştı.

VakıfBankın yıldızı Zehra Güneş, zaferin ardından Skorere konuştu: İki kupaya da talibiz

YİNE FENERBAHÇE'Yİ MAĞLUP ETTİ

Fenerbahçe Opet ile VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde de karşılaşmıştı. İlk maçı Fenerbahçe Opet 3-0, ikinci maçı VakıfBank 3-0 kazanmıştı. İkinci maçta altın seti kazanan VakıfBank finale yükselen taraf olmuştu.

EGONU FIRTINASI

Haberin Devamı

VakıfBank'ta Paola Egonu mücadelede adeta fırtına gibi esti. Yıldız voleybolcu 25 sayıyla maçı tamamlarken takımının zaferinde büyük pay sahibi oldu. Başarılı pasör çaprazı final maçında 'En Değerli Oyuncu' ödülünü kazanmayı da başardı.

VakıfBankın yıldızı Zehra Güneş, zaferin ardından Skorere konuştu: İki kupaya da talibiz

ZEHRA AYAĞIYLA KURTARDI VAKIFBANK SAYIYI ALDI

Mücadelenin 2. setinde VakıfBank'ın yıldız oyuncusu Zehra Güneş muhteşem bir müdahale ile takımının sayı almasına yardımcı oldu. Zehra Güneş sette 12-11 Fenerbahçe üstünlüğü varken zor pozisyonda ayağıyla toğu kurtarmayı başardı. Sonrasında ise Cansu sayıyı takımına getirdi.

'İKİ KUPAYA DA TALİBİZ'

Maçın ardından Skorer'e konuşan VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş şu açıklamalarda bulundu. "Son set o kadar gergindim ki son sayıları hatırlamıyorum. Maçı tekrardan izlediğimde hatırlayacağım muhtemelen. Bugün çok güzel bir atmosfer vardı sahada. İzmir'de taraftarımızla, bizi destekleyenlerle buluştuğum için mutluyum. Hedeflerimiz ilkini gerçekleştirdik. İki tane daha kupamız var. Umarım sezon sonunda bütün kupaları müzeye götüren biz olabiliriz. Daha yolun başındayız ve bundan sonra da hedeflerimizi gerçekleştirmek için daha çok çalışacağız. İki kupaya da talibiz demek istiyorum ve çok mutluyum."

VakıfBankın yıldızı Zehra Güneş, zaferin ardından Skorere konuştu: İki kupaya da talibiz

'GERÇEKTEN BİR DÜNYA YILDIZI'

'Bugünün yıldızı kimdi' sorusuna ise Zehra Güneş, "Paolo Egonu'ydu gerçekten ilk sayıdan son sayıya kadar inanılmaz bir voleybol koydu ortaya. Hatta ben çok çok şaşırdığım pozisyonlar oldu. Gerçekten dünya yıldızı. Ama bu bir takım oyunu sonunda diğer takım arkadaşlarımın da işlerini layığıyla yerine getirdiği için galip gelebildik. Hepsini çok tebrik ediyorum." sözleri ile cevap verdi.

Haberin Devamı