Beşiktaş Valerien Ismael'den Beşiktaş itirafı! 'Bence bu olumlu bir şey'

Valerien Ismael'den Beşiktaş itirafı! 'Bence bu olumlu bir şey'

09.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Championship ekiplerinden Watford'ın teknik direktörü Valerien Ismael açıklamalarda bulundu. Valerien Ismael, Beşiktaş'ı çalıştırdığı günlere dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Valerien Ismaelden Beşiktaş itirafı Bence bu olumlu bir şey

Watford'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael suskunluğunu bozdu. 47 yaşındaki Fransız çalıştırıcı, Ada temsilcisindeki ilk günleri hakkında konuştu. Valerien Ismael, Beşiktaş'ta çalıştığı döneme dair de açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Wolfsburg'da teknik direktör olarak göreve başlayan Valerien Ismael daha sonra Apollon Smyrnis, LASK Linz, Barnsley, West Bromwich Albion ve Beşiktaş'ı çalıştırmıştı. Fransız çalıştırıcı, siyah-beyazlılarda görevde olduğu 18 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşamıştı. Tecrübeli çalıştırıcı ile daha sonra vedalaşıldı.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bir süre boşta kalan Valerien Ismael, Championship ekibi Watford ile anlaşma sağladı. Fransız teknik direktör, Watford'daki günlerine dair konuştu.

Valerien Ismaelden Beşiktaş itirafı Bence bu olumlu bir şey

Kulüp yetkililerinin antrenman tesislerini ziyaret etmesinin kendisini zorlayıp zorlamadığı yönündeki soruya Valerien Ismael, "Bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum. En azından herkes antrenmanın yoğunluğunu, çalışma şeklimizi, günlük olarak yaptığımız işi hissedebilir ve ne yaptığımızı anlayabilirler. Ayrıca yöneticilerle de hemen kaynaşabiliyoruz" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Valerien Ismael şu şekilde devam etti: "Kulüp sahibinin antrenman sahasında olmasını büyük bir avantaj olarak görüyorum. Hem transferler için hem de ihtiyaçlarımız olan her şeyi konuşabileceğimiz bir ortamın olması her zaman iyidir."

Valerien Ismael aynı durumu Beşiktaş'ta da yaşadığını belirtti ve, "Beşiktaş'ta da iyi bir deneyim yaşadım. Watford'da yaşadığım yönetici durumunun aynısı orada da vardı. Bu bence olumlu bir şey. Teknik direktörler için iyi oluyor" dedi.

Yazarlar