Fenerbahçe Fenerbahçe, kasasını dolduracak! Yıldız futbolcuyla yollar ayrılıyor

Fenerbahçe, kasasını dolduracak! Yıldız futbolcuyla yollar ayrılıyor

09.07.2023 - 13:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Alman basını yaşanan transfer gelişmesini duyururken ödenecek bonservis de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, kasasını dolduracak Yıldız futbolcuyla yollar ayrılıyor

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarını yaparken, yıldız futbolcuyla yollar ayrılabilir. Alman basını kulüpler arasında anlaşmanın yakın olduğunu vurgularken ödenecek bonservis de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KENT VE DZEKO KADROYA KATILDI

Süper Lig devi Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk hamle sol kanat pozisyonuna yapıldı. Sarı-lacivertliler, İskoçya temsilcisi Rangers'tan ayrılan Ryan Kent'i kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe, 26 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Enner Valencia ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de forvet hattına yıldız takviyesi yapıldı. Sarı-lacivertliler, Inter ile sözleşmesi sona eren Edin Dzeko'yu kadrosuna kattı. Fenerbahçe, Bosna Hersekli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

3 AYRILIK BİRDEN

Fenerbahçe, Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak Mergim Berisha'yı transfer ettiğini duyururken, sözleşmeleri biten Dimitris Pelkas ve Ezgjan Alioski ile de yolların ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'DEN DEV GELİR

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. Milan, Barcelona, Juventus, Manchester United ve Paris Saint Germain gibi devlerin peşinde olduğu 18 yaşındaki yetenek tercihini eflatun-beyazlılardan yana kullandı.

Fenerbahçe, kasasını dolduracak Yıldız futbolcuyla yollar ayrılıyor

FENERBAHÇELİ YILDIZI İSTEDİ

Fransız basınının önde gelen gazetelerinden L'Équipe, bir süredir stoper arayışı içerisinde olan Nice'in Fenerbahçeli yıldızı yakından takip ettiğini duyurdu.

Haberin detaylarına göre ülkemizde Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran ve Nice'in başına geçen Francesco Farioli, yönetime Attila Szalai'nin ismini verdi. Fransız ekibinin Macar stoper için takibi sürüyor.

TRANSFER YARIŞI

Ancak Nice'in yakından takip etmesine rağmen Alman ekibi Union Berlin, Macar stoperin transferinde önemli aşama kaydetti. 

Kicker'da yer alan habere göre Union Berlin, Fenerbahçeli yıldızın transferinde önemli aşama kaydetti. Gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Alman ekibi, Attila Szalai'yi kadrosuna katmaya oldukça yakın.

BONSERVİSTE ANLAŞMA SAĞLANDI

İki kulüp arasında bir süredir devam eden görüşmelerde artık sadece son detaylar kaldı. Fenerbahçe ilk başlarda Macar stoper için 20 milyon euro talep ederken Union Berlin'in ilk teklifi ise 12 milyon euroydu.

Haberin Devamı

Ancak Fenerbahçe'nin bu teklifi geri çevirmesinin ardından Alman ekibi 14 milyon euroluk yeni teklif sundu ve iki kulüp anlaşma noktasına geldi. Transfer gerçekleşirse Szalai, Union Berlin tarihinin en çok bonservis verilen futbolcusu olacak.