Fenerbahçe Vedat Muriqi transferi şarta bağlı! Gelmek istiyor

Vedat Muriqi transferi şarta bağlı! Gelmek istiyor

01.02.2024 - 10:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performans sonrası rekor ücretle Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi yeniden Türkiye'ye dönebilir. Kosavalı yıldızın transferi ise şarta bağlı.

Vedat Muriqi transferi şarta bağlı Gelmek istiyor

Devre arasında Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü gibi çok önemli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe, gözünü santrfora çevirdi.

Haberin Devamı

Samet Akaydin, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz ve Miguel Crespo'yu kiralık gönderen Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Ada'dan ve Suudi Arabistan'dan teklifler alan Michy Batshuayi ile kısa süre içinde yollar ayrılabilir. Kısa süre içinde bu konuyla ilgili bir gelişme yaşanması bekleniyor. Eğer Belçikalı yıldız ile vedalaşılırsa; Sarı-Lacivertliler, eski golcüsü Vedat Muriqi için harekete geçecek. Kosovalı golcünün kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor.

Böylece; Edin Dzeko, Dusan Tadic, Rade Krunic ve Dominik Livakovic'in ardından Muriqi ile Balkan beşlisi oluşturulacak

FENERBAHÇE'YE DÖNMEK İSTİYOR
Geçtiğimiz günlerde Çağlar Söyüncü için İspanya'ya giden yönetici Selahattin Baki'nin burada Vedat Muriqi ve Mallorca'yla bir görüşme gerçekleştirdiği de ortaya çıktı. 29 yaşındaki golcü de eski takımı Fenerbahçe'ye dönmek istiyor.

Haberin Devamı

Vedat Muriqi transferi şarta bağlı Gelmek istiyor

17 GOL 6 ASİST
Sarı-lacivertliler, Muriqi'yi 2019-2020 sezonunun başında 5.6 milyon euro karşılığında Çaykur Rizespor'dan transfer etmişti. Sarı-lacivertli formayla 1 sezon geçiren golcü futbolcu, 17 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.

REKOR BONSERVİSE GİTTİ
Fenerbahçe, Kosovalı yıldızı sezon sonunda 21 milyon euroya İtalya Serie A ekibi Lazio'ya satmıştı. İtalya'da 1.5 sezon geçiren Vedat Muriqi, 2021-2022 sezonunun devre arasında kiralandığı La Liga takımlardan Mallorca'ya sezon sonunda 8 milyon euro karşılığında bonservisiyle transfer oldu.

Yazarlar