İspanya La Liga Vedat Muriqi'den Elon Musk'a 'korsan' cevabı

Vedat Muriqi'den Elon Musk'a 'korsan' cevabı

18.11.2022 - 12:35 | Son Güncellenme:

Kiralık geçirdiği dönemin ardından bonservisiyle transfer olduğu Mallorca'da performansıyla dikkatleri çeken Vedat Muriqi, sosyal medya hesabından Elon Musk'a çok konuşulacak bir cevap verdi. İşte detaylar..

Vedat Muriqiden Elon Muska korsan cevabı

Geçen sezon devre arasında kiralık gittiği Mallorca'ya sezon başında bonservisiyle transfer olan Vedat Muriqi, İspanya'da gösterdiği performanslarla kısa sürede taraftarların sevgisini kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Takımının gol yükünü çeken Kosovalı futbolcu, sosyal medya hesabından ünlü iş insanı Elon Musk'a çok konuşulacak bir cevap verdi. 

LEWANDOWSKİ İLE YARIŞIYOR

Vedat Muriqi, İspanya LaLiga'da Mallorca formasıyla 12 maça çıkarken 8 gol atmayı başardı. Kosovalı yıldız, gol krallığında ikinci sırayı Real Betis'ten Borja Iglesias ile paylaşıyor. Borja Iglesias, 8 gole 13 maçta ulaşırken Muriqi, 12 maç sonunda bu gol sayısına ulaşmış durumda.

Gol krallığı yarışında zirve ise Barcelona formasıyla 14 maçta 13 gol atan Robert Lewandowski'nin...

 MALLORCA'YA TRANSFERİ

Vedat Muriqi, 2020'de 20 milyon Euro'ya Fenerbahçe 'den Lazio'ya transfer olmuştu. İtalyan ekibinde beklentileri karşılayamayan Muriqi, 2021-22 sezonunun ikinci yarısını Mallorca'da kiralık olarak geçirdi.

Haberin Devamı

Yaz transfer döneminde Lazio'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kosovalı golcünün Club Brugge'e transferi son anda iptal olmuştu. Muriqi'nin satın alma opsiyonunu kullanamayan Mallorca, sonrasında yaptığı hamle ile yıldız oyuncuyu 7.7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı.

ELON MUSK'A CEVAP

Mallorca'daki performansı ile dikkatleri çeken Vedat Muriqi, dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'a sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir cevap verdi. Musk'ın korsan bayrağı emojili paylaşımına cevap veren Muriqi göndermede bulunarak, "Güvertede sadece bir korsan olabilir Elon." ifadelerine yer verdi.

Muriqi'nin paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyada büyük ilgi uyandırırken, binlerce beğeni aldı.

Vedat Muriqiden Elon Muska korsan cevabı