FenerbahçeVelilerden LGS tepkisi!

Velilerden LGS tepkisi!

02.06.2018 - 12:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin tarihi kongresi esnasında LGS'nin olması nedeniyle önemli bir sorun yaşandı. Kenan Evren Lisesi'nde kongreden gürültüler gelmesi, hem velileri hem de öğrencileri kızdırdı.

Velilerden LGS tepkisi

Celal Umut Eren / Skorer Özel

Haberin Devamı

Kongre sırasında LGS'nin olması nedeniyle önemli bir sorun yaşandı. Kenan Evren Lisesi'nde sınav olması sebebiyle gürültü duyulması hem velileri hem de öğrencileri kızdırdı.

Ayrıca sınavda görevli öğretmenler de tepki gösterdi. Stat ve okul dışında bekleyen veliler, protestolarda bulundu. Sık sık kongreye ara verin sesleri yükseldi.

Bu tepkiler Divan Başkanı Vefa Küçük'e de iletildi. Vefa Küçük de sürekli olarak kongre üyelerinin alkış ve tezahürat konusunda sakin olmalarını diledi.

Vefa Küçük, "Saat 13.00'dan sonra istediğiniz kadar bağırın, şu an yan okulda sınav var" dedi.

BİMER ve İstanbul Valiliği'ne şikayette bulunulacak

DHA'nın geçtiği habere göre ise stadın yan tarafında bulunan Kenan Evren Lisesi'nde Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) giren öğrencilerin bulunması sebebiyle stattaki tezahüratlar ve protestolardan çocuklarının etkilendiği gerekçesiyle veliler FB Divan Başkanlığı'na ulaşmak istedi. Okul önünde sınavdaki çocuklarını bekleyen veliler, sınav saatinde böyle bir seçimin yapılmaması gerektiğini dile getirdiler. Genel Kurul sebebiyle stattan yükselen sesler sonrasında Fenerbahçe Kulübü'nden ilk etapta kimseye ulaşamadıklarını söyleyen veliler, çocuklarının uzun bir süredir LGS'ye hazırlandıklarını belirterek Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) ve İstanbul Valiliği'ne şikayette bulunacaklarını ifade ettiler.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARIMIZIN BÜTÜN MOTİVASYONU BOZULDU. BÜTÜN EMEKLERİ BİTTİ"

Bir veli tepkisini, "Sesten, tezahürattan, alkıştan çocuklarımızın bütün motivasyonu bozuldu. Bütün emekleri bitti. Bir Allah'ın kulu stada engel olamadı" diyerek gösterirken, başka bir veli de, "Sınavın ve kurulun tarihi daha önceden belliydi. Keşke ya bu okula sınav vermeselerdi, ya da kurul saatini daha geç başlatsalardı. Bu çocuklara yazık günah" ifadelerini kullandı.

Durum Divan Başkanı Vefa Küçük'e iletildiğinde ise gecikmeli de olsa statta anons yapıldı ve öğrencilerin rahatsız oldukları Fenerbahçeli üyelere duyuruldu. Gürültü azalmayınca genel kurula 13.30'a kadar ara verildi. Fenerbahçe genel kurulu sınav bittikten sonra devam edecek.

KEŞFETYENİ
Ayrılık dedikoduları başladı! Ünlü çift boşanıyor
Ayrılık dedikoduları başladı! Ünlü çift boşanıyor

Cadde | 11.06.2025 - 13:42

Hollywood’un peri masalı çifti Katy Perry ve Orlando Bloom’un aşkında sular durulmuyor.

Yazarlar