İtalya Serie A Victor Osimhen için transfer sözleri! Başkan açıkladı

Victor Osimhen için transfer sözleri! Başkan açıkladı

07.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A'da 33 yıl sonra şampiyonluğunu ilan eden Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, bu sezon inanılmaz bir performans ortaya koyan Victor Osimhen hakkında açıklamalarda bulundu. Öte yandan Laurentiis, transfer sorusuna cevap verdi.

Victor Osimhen için transfer sözleri Başkan açıkladı

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, 33 yıl sonunda sona eren şampiyonluk hasreti sonrasında açıklamalarda bulundu. Bunun yanında takımın yıldız ismi Victor Osimhen'in geleceği hakkında da konuştu.

Haberin Devamı

33 YIL SONRA GELEN ŞAMPİYONLUK

Teknik Direktör Luciano Spalletti, sezona fırtına gibi başlayan Maviler, ilk yenilgisini 16. haftada oynanan Inter maçında (1-0) aldı. İlk haftalardan itibaren ligde liderlik koltuğunda yer alan Napoli, 2022 Dünya Kupası arasına 13 galibiyet, 2 beraberlikle girdi. Etkili futbolu ve hücumdaki verimliliği ile şampiyonluğun en güçlü adayı olurken, ligde 3 yenilgiyi de zirve yolunda doğrudan rakibi olduğu takımlardan aldı. Deplasmanda Inter’e 1-0 mağlup olan Napoli, evinde Lazio’ya 1-0, Milan’a da 4-0’lık skorlarla kaybetti. Bu sezon şampiyonluğunu 5 hafta kala tayin eden Maviler, 33 yıl sonra ilk kez ligi zirvede tamamladı.

Victor Osimhen için transfer sözleri Başkan açıkladı

BU SEZON HARİKALAR YARATIYOR

Napoli'nin gösterdiği inanılmaz performansta tüm dikkatleri üzerine çeken isim Victor Osimhen oldu. 24 yaşındaki santrfor, bu sezon 34 müsabakada forma şansı buldu. Nijeryalı hücumcu bu süreçte rakip fileleri 27 kez havalandırdı. Victor Osimhen aynı zamanda takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Victor Osimhen için transfer sözleri Başkan açıkladı

DEVLER PEŞİNDE

İngiltere Premier Lig'de son şampiyonluğunu 2012-2013 sezonunda yaşayan Manchester United'da kurmaylar, hasrete son vermek için harekete geçti. Erik ten Hag yönetiminde gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Kırmızı Şeytanlar, aradığı golcüyü Serie A'da buldu.

Wout Weghorst'u devre arası transfer ve tescil döneminde Burnley'den kiralayan Manchester United, Hollandalı santrfordan beklenen verimi alamadı. Premier Lig devinin asıl hedefinin Napoli'den Victor Osimhen'i transfer etmek olduğu belirtildi.

Nijeryalı golcü için devrede olan bir başka Premier Lig devi de belli oldu. Chelsea'nin de Victor Osimhen'i sezon sonunda kadrosuna katmayı hedeflediği vurgulandı.

Victor Osimhen için transfer sözleri Başkan açıkladı

İşte Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in açıklamaları...

Teknik direktörleri Luciano Spaletti hakkında konuşan Başkan; "Uzun süredir peşinde koştuğum efsane bir isimdi ve sonunda getirebildim. Onunla sonsuza kadar çalışmak isterim. Kendisi de Napoli'ye aşık olduğunu söyledi. Spaletti buranın kahramanı oldu. " dedi.

VİCTOR OSİMHEN SÖZLERİ

De Laurentiis ismi dev kulüplerle anılan ve attığı gollerle şampiyonlukta büyük rol oynayan Victor Osimhen'in takımdan ayrılma ihtimalinin sorulması üzerine ise; "Hayır, asla takımdan ayrılmayacak." diye konuştu.

Haberin Devamı

Victor Osimhen için transfer sözleri Başkan açıkladı