Beşiktaş Vincent Aboubakar çıkarması! Fransa'dan 3 takım peşinde

Vincent Aboubakar çıkarması! Fransa'dan 3 takım peşinde

01.04.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Vincent Aboubakar ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kamerunlu santrfora, Fransa'dan 3 takımın ilgi gösterdiği öğrenildi.

Vincent Aboubakar çıkarması Fransadan 3 takım peşinde

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta en çok tartışılan isimler arasında yer alan Vincent Aboubakar ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılardan sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kamerunlu forvete Fransız ekiplerinin büyük ilgi gösterdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fransız basınında yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı öğrenildi. 32 yaşındaki forvete Fransa'dan 3 takımın ilgi gösterdiği kaydedildi.

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Vincent Aboubakar'a Marsilya, Rennes ve Lens'ın ilgi duyduğu aktarıldı. Vincent Aboubakar'ın gelecek sezon kesin olarak Ligue 1'de oynayacağı belirtildi.

Vincent Aboubakar'ın kendisine ilgi duyan kulüplerden tek bir talebinin olduğu aktarıldı. Kamerunlu santrforun yıllık 3 milyon 500 bin euroluk garanti ücret talep ettiği vurgulandı.

Vincent Aboubakar bu sezon Beşiktaş'ta 27 karşılaşmada süre aldı. 32 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 11 gol sevinci yaşadı. Kamerunlu forvet takım arkadaşlarına 3 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 32 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Cotonsport Garoua altyapısında yetişen Vincent Aboubakar daha sonra Valenciennes, Lorient, Porto ve Al Nassr'da oynadı. Kamerun Milli Takımı'nda 97 maça çıkan Vincent Aboubakar, 37 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar