Beşiktaş Vincent Aboubakar'dan çılgın talep! Beşiktaş'ta ayrılık kararı

Vincent Aboubakar'dan çılgın talep! Beşiktaş'ta ayrılık kararı

31.03.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta son dönemde taraftarların sık sık tepki gösterdiği Vincent Aboubakar'ın sezon sonunda veda hazırlığında olduğu öğrenildi. Kamerunlu santrforun yeni takımından talep ettiği bedel netlik kazandı.

Vincent Aboubakardan çılgın talep Beşiktaşta ayrılık kararı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Vincent Aboubakar ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun sezon sonunda siyah-beyazlılardan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fransız basınında yer alan habere göre; Vincent Aboubakar'ın yeni takımından tek talebinin yıllık 3 milyon 500 bin euro olduğu kaydedildi. 32 yaşındaki forvetin geleceğinin henüz netlik kazanmadığı vurgulandı.

Vincent Aboubakar bu sezon Beşiktaş'ta 27 karşılaşmada forma şansı buldu. 32 yaşındaki forvet oyuncusu bu mücadelelerde 11 gol attı. Yıldız futbolcu takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Coton Sport'ta futbola başlayan Vincent Aboubakar daha sonra Valenciennes, Lorient, Porto ve Al Nassr'da oynadı. Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Vincent Aboubakar'ın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Kamerun Milli Takımı'nda 97 karşılaşmada süre alan Vincent Aboubakar, 37 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar