Futbol Wayne Rooney'den şok suçlama geldi! Ronaldo'dan olay paylaşım

Wayne Rooney'den şok suçlama geldi! Ronaldo'dan olay paylaşım

08.04.2022 - 10:16 | Son Güncellenme:

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Manchester United 7. sırada bulunuyor. Ronaldo'nun performansı eleştiri konusu olurken Wayne Rooney'den şok suçlama geldi.

Wayne Rooneyden şok suçlama geldi Ronaldodan olay paylaşım

Sezon başında Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, İngiltere'de en çok kazanan futbolcular arasında. Portekizli yıldız haftalık 375 bin Pound yıllık ise 20 milyon Pound kazanıyor.  Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Manchester United 7. sırada bulunuyor. Ronaldo'nun performansı eleştiri konusu olurken Wayne Rooney'den şok suçlama geldi.

Haberin Devamı

20 MİLYON EURO ÖDENDİ
Ronaldo, Real Madrid'e gidişinden 13 yıl sonra, geçen yaz Old Trafford'a uzun zamandır beklenen dönüşünü yaptı. United, Portekizli yıldız için Juventus'a 20 milyon euro ödedi. Cristiano Ronaldo, Manchester United'daki takım arkadaşlarına, hala ilk dörtte bitirebileceklerini ancak, son nefeslerine kadar savaşmaları gerektiği konusunda ısrar ediyor.

Wayne Rooneyden şok suçlama geldi Ronaldodan olay paylaşım

"ASLA VAZGEÇEMEYİZ"
Mart ayında kulüpte Ayın Oyuncusu seçildikten sonra, Portekizli süperstar Instagram'da şunları yazdı: "Bireysel başarılar her zaman memnuniyetle karşılanır, ancak toplu galibiyetlerle bağlantılı olduklarında çok daha değerlidirler. Sezon sonuna kadar savaşacak çok şey var ve mümkün olan en iyi hedeflere ulaşmaktan asla vazgeçemeyiz. Ayın Golü ve Ayın Oyuncusu ödülleri için oy veren herkese teşekkürler. Haydi, daha fazlasını yapalım! Son nefesimize kadar savaşalım! Haydi, Şeytanlar!"

Haberin Devamı

 

OTELİ VAR
Cristiano Ronaldo futbolculuğun yanı sıra oteli, adası ve giyim markası bulunuyor. Ronaldo ayrıca saç ekim merkezi ile de ortaklık kurdu.

AYLIK 100 BİN EURO
Ronaldo çocuklarına baktığı gerekçesi ile sevgilisi Rodriguez'e 100 bin Euro ödeme yapıyor. 3’ü taşıyıcı anneden 4 çocukları olan Portekizli yıldız oyuncu ve Georgina Rodríguez çifti ikizlerin doğmasıyla birlikte 6 çocuk sahibi olacak.

Wayne Rooneyden şok suçlama geldi Ronaldodan olay paylaşım

DÜĞÜN HAZIRLIĞI
İspanyol dijital gazetesi OK Diario, Ronaldo’nun “mükemmel eşini” bulduğuna inandığını belirterek Rodriguez’e evlenme teklifi ettiğini öne sürdü. Gazeteye göre, henüz tarihi belli olmasa da Ronaldo, düğün hazırlıkları için fazladan harcama yapmaya başladı. Ronaldo’nun annesi Dolores de geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Rodriguez’in oğluna çok büyük bir destek olduğunu ve onu gelecekte “gelini” olarak gördüğünü söylemişti.

Wayne Rooneyden şok suçlama geldi Ronaldodan olay paylaşım

ROONEY'DEN RONALDO'YA SUÇLAMA
Sezon başında Manchester United'a yeniden dönmesi büyük ses getiren Cristiano Ronaldo, haftalar ilerledikçe İngiltere'de eleştiri oklarının hedefi oldu. Takım oyununu bozduğu gerekçesiyle eski takım arkadaşı Wayne Rooney tarafından da eleştirilen Ronaldo, sosyal medyada yaptığı yorumla gündeme oturdu.

Haberin Devamı

Wayne Rooneyden şok suçlama geldi Ronaldodan olay paylaşım

"İKİ KISKANÇ"
Bir televizyon programında yorumculuk yapan Wayne Rooney'nin "Manchester United'ı canlandırmak için genç ve başarıya aç oyuncular seçilmeli. Bu, Cristiano Ronaldo değil." sözlerine ve eski Liverpool futbolcusu Carragher'ın, "United'ın Ronaldo'ya ihtiyacı yok" ifadelerine sinirlenen Ronaldo, Rooney'nin Carragher'la paylaştığı fotoğrafa, "İki kıskanç" yorumunu yaptı. Bu yorum sosyal medyada büyük ses getirirken, kısa sürede 150 binden fazla beğeni aldı.

21 GOLE KATKI
United'a döndükten sonra bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme imzalayan Portekizli yıldız, bu sezon şu ana kadar toplamda 33 maçta forma giydi. Real Madrid'in eski golcüsü, Tottenham'a karşı oynadığı son maçında çarpıcı bir hat-trick de dahil olmak üzere takımı adına 18 gol kaydetti ve ayrıca üç asist katkısında bulundu. Ronaldo, hastalığı nedeniyle Leicester City'e karşı oynadıkları maçı kaçırdı, ancak cumartesi günü Everton mücadelesinde Rangnick'in kadrosuna geri dönebilir.

Haberin Devamı

Wayne Rooneyden şok suçlama geldi Ronaldodan olay paylaşım