Galatasaray Wilfried Zaha'dan tepki! Oyundan alındıktan sonra sinirlerine hakim olamadı

Wilfried Zaha'dan tepki! Oyundan alındıktan sonra sinirlerine hakim olamadı

12.11.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 12'nci haftasında Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip sahadan 2-1 mağlup ayrılırken Zaha'nın oyundan çıkarken gösterdiği tepki dikkatleri çekti.

Wilfried Zahadan tepki Oyundan alındıktan sonra sinirlerine hakim olamadı

Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 12'nci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan Hatayspor 2-1 galip ayrılırken sarı-kırmızılı ekibin golünü kaydeden Zaha'nın tepkisi dikkatleri çekti.

Haberin Devamı

28. DAKİKADA GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray'ın tek golü 28. dakikada Wilfried Zaha'dan gelirken, yıldız futbolcu 83. dakikada Okan Buruk tarafından oyundan alındı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Yıldız futbolcunun oyundan alınmasının ardından sinirli bir şekilde yedek kulübesine geldiği ve tepki gösterdiği kameralara yansıdı.

Sinirlerine hakim olamayan Zaha, kulübeye geldikten sonra yanında oturan takım arkadaşı Sergio Oliveira'ya da serzenişte bulundu.

ZAHA GOLLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Wilfried Zaha bu sezon Süper Lig'de 4'üncü kez gol sevinci yaşadı. Tecrübeli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde de rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Wilfried Zaha, Süper Lig'de daha önce Ankaragücü ve Kasımpaşa maçlarında gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı