Beşiktaş Wout Weghorst: Benim işim gol atmak

Wout Weghorst: Benim işim gol atmak

12.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Wout Weghorst, “Muazzam taraftarıyla her zaman şampiyonluğa oynayan bir kulüpteyim. Tabii ki forvet olarak takıma maçlar kazandırmak istiyorum. Zaten benim mesleğim, işim bu, gol atmak” dedi.

Wout Weghorst: Benim işim gol atmak

Wout Weghorst, Beşiktaş dergisinin ağustos sayısına verdiği özel röportajda iddialı açıklamalarda bulundu. Atacağı gollerle şampiyonluk yarışında takıma katkı sağlamak istediğini aktaran Hollandalı forvet şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

- Mutlu bir çocukluk dönemi geçirdim. Kendimi bildim bileli futbolu çok seviyorum, her zaman futbolcu olmayı hayal etmiştim. Şükürler olsun ki şanslıyım ve profesyonel futbolcu olarak hayallerimi gerçekleştirdim.

- Saha içindeki savaşçı kişiliğim, saha dışında da var. Çok sakin bir insanım ama istediğini almak için mücadele ederim ve savaşmaktan korkmam. Hayatta her şeyimi, iyi bir aile babası ve eş olmaya adıyorum.

- Ciddi anlamda çok özel bir taraftarı var Beşiktaş’ın. Teklif alınca, bunun özel bir durum olacağını ve taraftarla aramızda özel bir bağ kurabileceğimizi hissettim ve transfer teklifini kabul ettim.

- Muazzam taraftarıyla her zaman şampiyonluğa oynayan bir kulüpteyim. Tabii ki forvet olarak takıma maçlar kazandırmak istiyorum. Zaten benim mesleğim, işim bu, gol atmak. Taraftarımızla birlikte çok güzel zaferler kutlayacağız. Gol krallığı neden olmasın? Her futbolcunun, her golcünün hayalidir gol kralı olmak.

Haberin Devamı

- Premier Lig’in dünyadaki en iyi lig olduğunu söylesem de benim için Bundesliga çok farklı bir yerde. Çünkü orada Wolfsburg ile çok iyi bir sezon geçirdim, Şampiyonlar Ligi’ne katıldık.

‘İstanbul’dan büyüğüz’

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk parolasıyla yeni sezona giriş yaptıklarını bildirdi.

Kulüp dergisindeki yazısında camiaya seslenen Çebi, “Yine şampiyonluk hedefimizle, prensiplerimiz ve yarışmacı karakterimiz doğrultusunda yeni bir sezona daha başlıyoruz. Bu sezonu birlik ve beraberlik sezonu ilan ediyorum. Ciddi hazırlıklar yaptık. Önce teknik kadromuzun istekleri doğrultusunda hedeflerimize uygun transferlerimizi tamamladık. Sizleri yeni sezonda her maçımızı kapalı gişe oynayarak, 90 dakika takımımızı destekleyerek şampiyonluk yolculuğumuzun en önemli unsuru olmaya davet ediyorum. Unutmayın; Beşiktaş, İstanbul’dan büyüktür ve gittiği her yerde tribünleri doldurur” ifadelerini kullandı.