Galatasaray ‘YANINDAYIZ’

‘YANINDAYIZ’

14.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da, teknik heyete verilen cezalar, sarı-kırmızılıları kenetlendirdi. Başkan Ünal Aysal başta olmak üzere birçok yönetici Karabük’te tribünde yer aldı, Fatih Terim ve yardımcılarıyla birlikte oturdu

‘YANINDAYIZ’

NEVZAT DİNDAR

Teknik Direktör Fatih Terim ile iki yardımcısı Ümit Davala ve Hasan Şaş’a verilen cezalar, Galatasaraylıları tek vücut hale getirdi. Genelde deplasman maçlarına gitmeyen Başkan Ünal Aysal, son anda programını değiştirerek helikopterle Karabük’e gitti. Diğer yöneticiler de Terim’in etrafında yer aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısında şeref tribününde Galatasaray’ı temsil eden Aysal, ikinci devrede ise Terim’in bulunduğu bölüme giderek, “Yanındayız” mesajı verdi. Başkan Aysal’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk de uzun bir aradan sonra sarı-kırmızılı takımın deplasmandaki bu zorlu maçını izledi. CEO Lutfi Arıboğan da tribünde yer alırken, 2. Başkan Ali Dürüst, Celal Gürcan ve Ali Gürsoy maçı izleyen diğer sarı-kırmızılı yöneticilerdi.

Haberin Devamı

Taffarel kulübede
Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak ise maç öncesi takımlar ısınırken bir süre kulübede yalnız başına oturdu. Fatih Terim ve yardımcılarının cezası nedeniyle yokluğunda Albayrak’ın bu hali, “Takımın yeni hocası” esprilerini de beraberinde getirdi. Galatasaray’da, Terim ve yardımcılarının yokluğunda takımın başında kaleci antrenörü Taffarel çıktı. Brezilyalı efsane eldiven, maç öncesi asli görevi olarak kaleci antrenörlüğünü yerine getirdi, Muslera’yı oyuna hazırladı.