16.11.2024 - 10:33 | Son Güncellenme:
Fanatik
Bu sezon kanatlarda sorun yaşayan ve transfer için birçok ismi gündeme alan siyah beyazlılar sol kanat için gündemine bir ismi daha aldı.
Son olarak kadrosuna kanat için Benfica'dan Joao Mario'yu alan siyah beyazlılarda Portekizli oyuncuda aradığını bulamadı. Düşünülen yeni oyuncu ise Fanatik'in haberine göre Matias Vargas.
2021-2022 sezonunda Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Vargas, Espanyol'dan takıma dahil olmuştu. Adana Demirspor'da 38 maça çıkan Vargas, 5 gol atmış ve 13 kez de gol pası vermişti. Arjantinli oyuncu bu performanstan sonra 4 milyon Euro bonservisle Çin'in Shanghai Port takımına transfer oldu.
Şu ana kadar Shanghai Port'ta 82 maça çıkan Vargas, 17 gol attı 32 de asist yaptı.
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.