Beşiktaş Yenilgi sonrası dikkat çeken çıkış: Beşiktaş yönetimi teşekkür edip vedalaşmalı!

Yenilgi sonrası dikkat çeken çıkış: Beşiktaş yönetimi teşekkür edip vedalaşmalı!

12.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Gaziantep FK'ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlı takım bu sezon Süper Lig'de 11. yenilgisini alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Yorumcular, Beşiktaşlı oyuncuları ve teknik direktör Fernando Santos'u eleştiri yağmuruna tuttu.

Yenilgi sonrası dikkat çeken çıkış: Beşiktaş yönetimi teşekkür edip vedalaşmalı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'in 29'uncu haftasında Gaziantep FK deplasmanında sahaya çıktı. Zorlu mücadele Gaziantep FK'nın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Beşiktaş'ın mağlubiyetini spor yorumcuları değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta oyuncuların saha içerisindeki diziliminin hücum hücunu düşürdüğünü belirten Mehmet Özdilek, "Koskoca 45 dakikada Beşiktaş'ın sadece Masuaku'nun içeriye çevirdiği topta Semih'in dokunamadığı bir pozisyon vardı o kadar. Zaynutdinov'ın orta sahaya çekilmesi, Muçi'nin sol kenara atılması Beşiktaş'ın hücum gücünü çok düşürdü" dedi.

Beşiktaş'ta oyuncuların hiçbir çaba göstermediğini vurgulayan Mehmet Özdilek, "İkinci yarı bir reaksiyon bekledik ancak Beşiktaşlı oyuncuların, 'Bu sezon bitsede artık evimize gitsek' gibi bir düşüncesi var. Oyuncular kendilerini göstermek için en ufak bir çaba içerisinde değil" diye konuştu.

Fernando Santos'un hamlelerine parantez açan Mehmet Özdilek, "Fernando Santos'un devre arasında yaptığı değişiklik, maç içerisinde 4-4-2'ye dönmesi gibi denediği hiçbir şey tutmadı" ifadelerini kullandı. Jonas Svensson'un neden tercih edilmediğini merak eden Mehmet Özdilek, "Onur Bulut kötü oynuyor sadece bu maç değil önceki maç ondan önceki maç. Devre arasında bir takviye yapıldı oraya. Jonas Svensson. Neden oynamıyor acaba" dedi.

Haberin Devamı

Al Musrati'nin pas hatalarına değinen Mehmet Özdilek, "Musrati maç içerisinde o kadar basit pas hataları yaptı ki. O kalitede bir oyuncunun bu kadar hata yapmaması gerekiyor. Yapılan değişikliklerle bir sürü oyuncunun yeri kayıyor oyuncuların yeri değişiyor ancak oyunda bir değişiklik olmuyor. Spontane bir oyun devam ediyor" diye konuştu.

Yenilgi sonrası dikkat çeken çıkış: Beşiktaş yönetimi teşekkür edip vedalaşmalı

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın performansını çok yetersiz bulan Mehmet Özdilek, "Beşiktaş hakikaten bir Anadolu kulübü gibi gidiyor" yorumunda bulundu. Ernest Muçi'nin sol kanatta oynamasını eleştiren İlker Yağcıoğlu, "Muçi, Semih, Cenk ve Rashica'nın arkasında oynadığı zaman takımın en iyi ofans oyuncusu olabilir ancak niyeyse sol kanatta gördük" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta ilk yarıda sadece Arthur Masuaku'nun performansını olumlu bulan İlker Yağcıoğlu, "Zaynutdinov orta alanda başladı ancak maç içerisinde hiç iyi değildi. Masuaku ilk devre bir şeyler yapmaya çalıştı. Rakip kaleye gitmeye çalışan yegane oyunculardandı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın oyun yapısını anlayamadığı vurgulayan İlker Yağcıoğlu, "Beşiktaş'ın hala sahada ne oynadığı belli değil. Savunma mı yapıyor, baskı mı yapıyor bilemiyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Fernando Santos'la vedalaşması gerektiğini belirten İlker Yağcıoğlu, "Fernando Santos geleli 10 hafta olmuş ve puan ortalaması 1.4. Beşiktaş'ın herhangi bir hocası bu ortalamayla devam eden bir hocası olursa teşekkür edilmeli" yorumunda bulundu.

Portekizli teknik adamla ilgili düşüncelerinin olumsuz olduğunu ifade eden İlker Yağcıoğlu, "Fernando Santos bu zihniyetle devam ederse işin sonunu hiç hayırlı görmüyorum. Beşiktaş yönetimi ne düşünüyor bilemiyorum ancak benim düşüncelerim tamamen olumsuz" dedi.

Haberin Devamı

Yenilgi sonrası dikkat çeken çıkış: Beşiktaş yönetimi teşekkür edip vedalaşmalı

Yazarlar