Skorer Yüksek tansiyon!

Yüksek tansiyon!

15.12.2010 - 00:31 | Son Güncellenme:

Geleneksel ankette oy sayımı tüm hızıyla devam ediyor. Kategorilerinde zirve yarışı yapacak isimler rakipleriyle arayı açmaya ve yarışa ağırlıklarını koymaya başladılar

Yüksek tansiyon

MİLLİYET’in Geleneksel Yılın Sporcusu Anketi tüm hızıyla sürerken kategorilerinde kürsüye yakın olan isimler rakipleriyle arayı açmaya başladılar. Tasnif ekibinin internet tıklaması ve posta yoluyla gazeteteye ulaşan oyları derlemesi sonucunda ortaya çıkan tabloya göre 57. Yılın Sporcusu Anketi üç milli sporcu arasında kıyasıya geçeceğe benziyor. Dünya Süpersport şampiyonu motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu çok az bir oy farkı ile ilk sırada yer alırken onu Avrupa şampiyonu atletimiz Nevin Yanıt ve mili voleybolcu Neslihan Darnel izliyor.
Yılın Antrenörü’nde Basketbol Milli Takım koçu Bogdan Tanjeviç ilk sıradaki yerini koruyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Bursaspor’un başarılı hocası Ertuğrul Sağlam yakın takiplerini sürdürüyor. Yılın Futbolcusu kategorisinde ise Fenerbahçe’nin 3 bininci golüne imza atarak tarihe geçen başarılı kaptanı Alex de Souza ile Trabzonspor’un milli file bekçisi Onur Kıvrak rakiplerini oldukça geride bıraktılar.

Haberin Devamı

Şener ilk sıradaYılın Spor Adamı kategorisinde ise Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener ilk sırada yer alıyor. Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı kürsünün ikinci ve üçüncü sırada bulunuyor. Yılın Takımı kategorisinde Basketbol Milli Takımı ilk sayımların ardından zirveyi ele geçirdi.
Dünya şampiyonasında tarihi bir başarı elde ederek ikinci olan Potanın devlerini geçen sezonun şampiyonu Bursaspor ve Avrupa ikincisi Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımı izliyor. Dünyada Yılın Sporcusu’nda ise Real Madrid’in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil ile İspanya’nın Avrupa şampiyonluğunda önemli rol oynayan süper yeteneği Xavi Hernandez zirveyi paylaşıyor. Geleneksel anketimizde oy kullanma süresi 29 Aralık Cumartesi günü sona erecek.

Yazarlar