Galatasaray Yunus Akgün: Kerem ile iyi bir ikili olabiliriz

Yunus Akgün: Kerem ile iyi bir ikili olabiliriz

17.03.2022 - 17:30 | Son Güncellenme:

Kiralık olarak forma giydiği Adana Demirspor'daki performansıyla alkış toplayan Yunus Akgün, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Yunus Akgün: Kerem ile iyi bir ikili olabiliriz

Galatasaray'ın sezon başında Adana Demirspor'a kiraladığı Yunus Akgün, Akdeniz temsilcisinde gösterdiği performansla adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Genç yıldız, Galatasaray'ın Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı kritik mücadeleyi ve eski takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nu değerlendirdi. 

'BARCELONA MAÇI ÖNCESİ KEREM'İ ARADIM'

Kerem'in yakın arkadaşı olduğunu ifade eden Yunus, "Kerem'i çok takdir ediyorum. Alt ligden geldi ve şu anda Galatasaray'da Barcelona'ya karşı oynuyor. Müthiş performans sergiliyor. Biz de gurur duyuyoruz onu izledikçe. Barcelona ile ilk maç öncesi aramıştım kendisini ve uğurlu da geldi. Birazdan yine arayacağım. Belki yine uğurlu gelir ve akşam bir gol sıkıştırır.

Galatasaraylı taraftarlardan bana çok fazla mesaj geliyor. Sağda sen, solda Kerem diye. Çok iyi olabilir gerçekten. Keyif verebiliriz. Kerem ile birlikte oynamak isterim. Galatasaray'a dönmek ve orada kupalar kazanmak istiyorum. Ardından Avrupa hedefim de var" dedi.

Haberin Devamı

'ARDA ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU OLACAK'

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler'le ilgili Yunus Akgün, "Arda Güler'in adı alt yaşlarda da hep duyuluyordu. İleride çok önemli bir oyuncu olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yunus Akgün: Kerem ile iyi bir ikili olabiliriz

Yazarlar