Voleybol Zehra Güneş ve Eren Dişli'den şaşırtan karar! Evlilik teklifi almıştı ama...

Zehra Güneş ve Eren Dişli'den şaşırtan karar! Evlilik teklifi almıştı ama...

22.12.2022 - 18:29 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla dillerden düşmüyor. 22 yaşındaki Zehra Güneş, 1 yıldan beri aşk yaşadığı voleybolcu sevgilisi Eren Dişli'den evlenme teklifi almıştı. Ancak ikiliden şaşırtan hamle geldi. İşte detaylar...

Zehra Güneş ve Eren Dişliden şaşırtan karar Evlilik teklifi almıştı ama...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Zehra Güneş, başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de hayranlarını büyülüyor.

Haberin Devamı

22 yaşındaki Milli voleybolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden büyük beğeni topluyor. Popüler sporcu, son günlerde özel hayatıyla da gündem de yer almaya başladı. Zehra Güneş, iş insanı Eren Dişli ile yaklaşık 1 yıldan beri aşk yaşıyordu.

Zehra Güneş ve Eren Dişliden şaşırtan karar Evlilik teklifi almıştı ama...

DİŞLİ'DEN EVLENME TEKLİFİ

Zehra Güneş ve sevgilisi son olarak ilişkilerinin 1. yılını sosyal medya hesabından paylaştıkları romantik kareyle kutlamıştı. Güneş, bu karesinin altına ise "Seninle bir yıl" notunu düşmüştü. Kutlamanın ardından Eren Dişli'nin, sevgilisi Zehra Güneş'e evlenme teklifi ettiği ortaya çıkmıştı. Zehra Güneş, sürpriz teklifi kabul etmiş. İkili ailelerini de tanıştırmıştı.

FOTOĞRAFLARI KALDIRDILAR

Evlilik yolunda ilerleyen ikili, birlikte çektirdiği pozlarını Instagram hesaplarından kaldırdı. Sporcu çiftin bu hamlesi ayrılık iddialarını güçlendirdi. Fakat Zehra Güneş ve Eren Dişli halen Instagram'da birbirlerini takip ediyor.

Haberin Devamı

Zehra Güneş ve Eren Dişliden şaşırtan karar Evlilik teklifi almıştı ama...

7 Temmuz 1999 İstanbul Kartal doğumlu olan Zehra Güneş, voleybola 12 yaşında VakıfBank'ta başladı. İki sene üst üste hem Yıldız hem Gençlerde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 15 yaşındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak forma giydi.

ZEHRA GÜNEŞ BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI

2016-2017 sezonu Beşiktas'ta kiralık olarak forma giydi. Sezon sonunda VakıfBank Genç Takımı'yla yeniden Türkiye şampiyonu oldu. 2017-2018 sezonundan bu yana VakıfBank A Takımı'nda oynayan Zehra Güneş, sarı-siyahlı formayla 2 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 1 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 3 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Zehra Güneş, Yıldız Milli Takımı'yla Dünya dördüncülüğü, Balkan ve Eyof şampiyonluğu, Genç Milli Takım formasıyla Avrupa üçüncülüğü, Dünya dördüncülüğü, U23 Milli Takımı'yla da Dünya şampiyonluğu yaşadı.

Zehra Güneş ve Eren Dişliden şaşırtan karar Evlilik teklifi almıştı ama...

1999 doğumlu orta oyuncu, A Milli Takım formasıyla 2018 FIVB Miletler Ligi ve 2019 Kadın Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı. Zehra Güneş, 2020 Tokyo Olimpiyat Elemeleri'nde birinci olarak 2020 Tokyo Olimpiyatları biletini kazanan Filenin Sultanları'nın kadrosunda yer aldı.

Haberin Devamı