Magazin Zehra Güneş'in yeni tarzı olay oldu! Takipçileriyle paylaştı

Zehra Güneş'in yeni tarzı olay oldu! Takipçileriyle paylaştı

02.03.2022 - 09:32 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın ve Vakıfbank'ın dikkat çeken yıldızı Zehra Güneş sahadaki performansının yanında sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşulmaya devam ediyor. Güneş, son paylaşımında tarzında yaptığı değişimi takipçileriyle paylaştı.

Zehra Güneşin yeni tarzı olay oldu Takipçileriyle paylaştı

Filenin Sultanları'nın parlayan isimlerinden olan Zehra Güneş, Vakıfbank Spor Kulübü ile tarih yazamaya devam ediyor . Türkiye'nin öne kulüpelerinden Vakıfbank, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2021 Dünya FIVB Kadınlar Şampiyonası final maçında, Imoco Volley’i 3-2 yenerek kupanın sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

Bu sezon da fırtına gibi esen Vakıfbank'ta Zehra Güneş sosyal medyada paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Instagram'da 1.7 milyon takipçisi bulunan Zehra Güneş'in son paylaşımı çok konuşuldu.

Zehra Güneşin yeni tarzı olay oldu Takipçileriyle paylaştı



İMAJINI DEĞİŞTİRDİ
Filenin Sultanları'nda en dikkat çeken isimlerden olan Zehra Güneş radikal bir kararla tarzını değiştirdi. Saçlarına perçem yaptıran Güneş yeni stilini takipçileriyle paylaştı. Asansörde takım arkadaşı Buket Gülübay ile poz veren Güneş takipçilerinden tam not aldı.

Zehra Güneşin yeni tarzı olay oldu Takipçileriyle paylaştı

VAKIFBANK DA PAYLAŞTI
Vakıfbank Zehra'nın değişimine kayıtsız kalmadı ve antrenmandaki son halini paylaştı. Büyük ilgi gören paylaşıma 'Kahkül Kraliçe' yorumları yapıldı.

VAKIF'IN KAPTANI OLARAK BİTİRMEK İSTİYORUM
Zehra Güneş hedeflerinden bahsettiği 'Umarım annem dinlemez' programının Podcastinde 'Voleybol oynarken dünyanın en iyilerinden biri olmak istiyorum ve bunu başarmadan bırakmak istemiyorum bir aksilik olmadığı sürece. Vakıf'ın kapatnı olarak bitirmek istiyorum' dedi.

Haberin Devamı

Zehra Güneşin yeni tarzı olay oldu Takipçileriyle paylaştı

KUPA KOLEKSİYONCUSU
Beşiktaş'ta da kiralık olarak forma giyen Zehra Güneş, Vakıfbank Genç Takımı ile dünya şampiyonu oldu. VakıfBank'ta yer aldığı yıllarda 2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 2 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Süper Kupa Şampiyonluğu yaşayan Zehra Güneş, halen Vakıfbank Spor Kulübü'nde forma terletiyor.

SAHA DIŞINDAKİ HAYATI MERAK EDİLİYOR
Güzelliğiyle dikkat çeken Zehra Güneş'in saha dışındaki hayatı da sevenleri tarafından merak ediliyor.

Güzel ve başarılı voleybolcu Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle gündeme geldi. Yayınladığı yeni karelerle gözleri üzerine çeviren Zehra, hayranlarının övgü dolu yorumlarını kazandı.

Zehra Güneşin yeni tarzı olay oldu Takipçileriyle paylaştı

TOKYO'YA DAMGA VURMUŞTU
A Milli Voleybol Takımı çeyrek finalde Güney Kore'ye 3-2 yenilerek organizasyona veda etti. Maç sonra sosyal medyada Güney Koreliler Güneş'i konuşmuştu. Genç sporcu hakkında hakkında sosyal medyada "Bugünden itibaren Türkçe öğrenmeye başlıyorum", "18 numaralı oyuncuyla evlenmek istiyorum", "Türkiye'ye gidiyorum... Sonunda aşkımı buldum..." gibi yorumlar yapılmıştı.

Haberin Devamı

KEVIN DURANT TAKİBE ALDI
NBA takımlarından Brooklyn Nets forması giyen ve ABD Basketbol Milli Takımı ile Tokyo'da mücadele eden Kevin Durant'in, Filenin Sultanları'nı yakından takip eden isimlerden olduğu ortaya çıkmıştı. 32 yaşındaki yıldız basketbolcu, sosyal medya hesabından Zehra'yı takibe almıştı.

Lionel Messi’nin Mbappé’ye Saint-Etienne maçındaki muhteşem asistleri