Geri Dön

Portakal kabuğundan jöle tarifi

Çocuklarınız için renkli, eğlenceli ve pratik bir atıştırmalık: Portakal kabuğunda jöle tarifi...

Portakal kabuğundan jöle tarifi
  • Çiğ
  • 4 - 6 Kişilik
  • 10 dk(Hazırlanma Süresi)
  • 10 dk(Pişirme Süresi)

Malzemeler

5 adet portakal

Portakallı jöle

Portakal Kabuğundan Jöle Nasıl Yapılır?

Portakalları dilimleyip içlerini çıkarın.

Portakallı jöleyi paketin üzerindeki talimatlara göre hazırlayın.

Jöleyi soğuduktan sonra buzdolabında birkaç saat bekletin.

Donmuş jöleleri elma dilimi şeklinde kesip portakal kabuklarının içine yerleştirin.

Afiyet olsun

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek YaptıkYediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber