Teknoloji Mükemmel incelik!

Mükemmel incelik!

07.02.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

BenQ E72, 1.3 cm’lik mükemmel ince tasarimi ile kullanicilarin akilli bir telefondan tüm beklentilerini karsilayacak sekilde tasarlandi.

Mükemmel incelik

Barindirdigi özellikleriyle mükemmel bir multimedya deneyimi sunan BenQ E72, is ve sosyal hayat arasinda daha iyi bir denge saglamak isteyen profesyoneller için ideal bir çözüm sunuyor .
Windows Mobile 6 Türkçe isletim sistemi kullanan BenQ E72, 1.3 cm süper ince tasarimi sayesinde mükemmel kullanim kolayligi sagliyor. Dahili 2.0 megapiksel kamerasi ve fotograflarinizi, video kliplerinizi ve çesitli Internet içeriklerini rahatlikla izlemenizi saglayacak olan 5.08 cm 65,000 renk destekli TFT ekranin yani sira,  ayni zamanda Internet üzerinden ücretsiz görüsme yapma imkani saglayan VoIP ve kablosuz aglara baglanma imkani saglayan Wi-Fi teknolojisini de bir arada sunuyor. 


BenQ E72, bilindik Windows uygulamalarini kullanarak hareket halindeki profesyoneller tarafindan ihtiyaç duyulan Outlook, Güçlü Kisisel Bilgi Yönetimi (PIM) uygulamalari, PC ile telefon arasinda güncel ve birebir bilgi saglayan Microsoft ActiveSync gibi çesitli uygulamalari desteklemektedir. Ayrica Sesli Komut Sistemi sayesinde, BenQ E72’ye kendi dilinizde komutlar verebilir ve bu sayede telefonunuza hiçbir sekilde dokunmadan bilgiye ulasabilirsiniz.

BenQ E72, MP3, WAV ve WMA ses dosyalarini destekleyen müzik çalarinin yani sira, tüm müzik ve video dosyalarinizi depolamanizi saglayan, 2GB’a kadar arttirilabilen microSD kart destegiyle, eglenceyi her yere tasimaniza imkan sagliyor. BenQ E72 ile kullanicilar, telefonlari üzerinden genis bir yelpazede çevrimiçi bilgiye erisebilir, RSS haber üyeliklerini ve en sevdikleri parçalari veya podcast’leri dogrudan E72’lerine indirebilirler. Kullanicilar BenQ E72 ile ayrica, müzik kaydedebilme ve yollama, sesli mesaj gönderme ve gelen mesaji aninda görüntüleyebilmelerine imkan saglayan “push mail” gibi kullanisli e-posta özelliklerinden yararlanabilirler.

90 gram agirliginda ve 108x46.3x13.8 mm boyutlarindaki BenQ E72, gelismis bir akilli telefonun tüm islevselligini süper ince bir tasarimla beraber sunuyor. Yari ayna etkisi yaratan ve kasa içinden parlayan uyari lambalari gibi tasarim incelikleri ile kullanicilarin, sezinleme ile isik isaretlerini izleyip bitisik geçis tusuna basarak dogrudan “posta” veya “mesaj” islevine geçebilmelerini sagliyor.

GSM/EDGE 850/900/1800/1900 MHz sebekelerini destekleyen BenQ E72 akilli telefon, kullanicilarina tek bir platform üzerinde bes farkli aninda mesajlasma yazilimini kullanma destegi sunuyor. BenQ E72 sayesinde günümüzde sikça kullanilan Windows Live Messenger, ICQ, Yahoo, AOL ve Google Talk yazilimlarini rahatlikla kullanmaniz mümkün. Ayrica BenQ E72’nin Wi-Fi destegi sayesinde tüm bu islemleri ve Internet erisiminizi kablosuz aglar üzerinden yapmaniz mümkün.

Yazarlar