Yemek

Baharatlı kabak çorbasıBal kabağı ile hazırlayabileceğiniz lezzetli ve besleyici bir çorba tarifi...
Mantar temizlemenin püf noktalarıMantar, lezzetli ve protein bakımından oldukça zengin bir bitkidir.
Patlamış mısır nasıl patlar?Patlamış mısırın neden patladığını ve bu sesi çıkardığını hiç merak ettiniz mi?
Hardallı balık şişEn değerli besinlerin başında gelen balık, mutfaklarımızdan eksik olmuyor. Mutfakların lezzet sırrı Fransız Maille hardalları ise balığı daha da lezzetli hale getiriyor.
Hamsi nasıl ayıklanır?Hamsi, Karadeniz’in en meşhur ve mutfakta en çok tercih edilen balıklarından birisidir.
Bayat ekmek nasıl değerlendirilir?Hiçbir biçimde ekmekleri çöpe atmayıp evde değerlendirmek gerekir. Detaylar EvHayat'ta.
Yumurtanın sarısıyla beyazı nasıl yer değiştirilir?Japon bir şefin videosu yumurtanın sarısıyla beyazının yer değiştirilerek nasıl pişirilebileceğini gösteriyor.
Pratik yemek pişirme önerileriYemek pişirmeye yeni başlayanların, hatta uzun yıllardır yemek pişirenlerin işini kolaylaştıracak pratik öneriler.
Ihlamuru doğru tüketmenin 5 kuralıAcıbadem Kadıköy Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Neşe Ceylan, ıhlamuru doğru tüketmenin 5 altın kuralını milliyet.com.tr’ye anlattı…
Karnabaharı ayıklamanın pratik yolu2 yıllık otsu bir bitki olan karnabahar, etli ve tanecikli bir görünüme sahiptir.
Somon köfte1 yaş ve sonrasındaki çocuğunuz için kolayca hazırlayacağınız vitamin dolu bir köfte tarifi...
PEMBE BLOG