Yemek

Avokadonun kararması nasıl önlenir?Avokadoyu kestiğinizde bir süre sonra kararmaya başlar. Peki avokadonun kararması nasıl önlenir? İşte size 3 pratik fikir...
Milföy pasta tarifiLezzeti ve sunumu bir harika, oldukça pratik milföy pasta tarifi...
Bugün ne pişirsem: 10 ŞubatGünün menüsünde bugün: Düğün çorbası, köri soslu tavuk, pirinç pilavı ve limonlu cheesecake.
Bugün ne pişirsem: 9 ŞubatBugün ne pişiremde günün menüsü: Ezogelin çorbası, patates yemeği, şehriye pilavı ve hurma tatlısı.
Mahlepli kurabiye tarifiNefis, ağıza dağılan, lokmalık mahlepli kurabiye tarifi...
Yiyecekleri uzun süre saklama fikirleriOldukça pratik birkaç yöntemle yiyecek israfını azaltıp, yiyecekleri daha uzun süre taze saklayabilirsiniz.
Bugün ne pişirsem: 6 ŞubatGünün menüsünde bugün: Yayla çorbası, karnabahar salatası, kıymalı makarna ve bisküvili pasta.
Sıcağa dayanıklı çikolataİsviçre'de çikolata üreticisi Barry Callebaut 40 dereceye kadar dayanıklı çikolata üretti.
Şeftali kurabiye tarifiŞeftali mevsimi değil demeyin çünkü tarifte şeftali yok. Kurabiyeler şeftali adını şeklinden alıyor. İşte sunumuyla bir harika şeftali kurabiye tarifi...
Peynir nasıl saklanmalı?Günün her saati sofralarımızı süsleyen, yemeklerimize renk ve lezzet katan vazgeçilmez gıdamız peyniri uygun koşullarda saklamayı biliyor musunuz?
Bugün ne pişirsem: 5 ŞubatBugün günün menüsünde: Domates çorbası, patatesli ciğer sote, bulgur pilavı ve höşmerim.
Sebzeli balık çorbasıBalık sevmeyen çocuklarınıza balık ve sebzelerden oluşan muhteşem bir çorba yapmaya ne dersiniz? 9 ay ve sonrası çocuklar için rahatlıkla yedirebileceğiniz Sebzeli balık çorbası ...
PEMBE BLOG
Sende Sorunu Sor