Yemek

Dondurmalı irmik helvasıNefis irmik tatlısını bir de dondurmayla denemek ister misiniz?
Biftek nasıl kesilir?Protein deposu biftekleri dilimlemenin kolay yolu...
Nar ayıklamanın pratik yoluFaydası ve taneleri bol bir meyve olan narı ayıklarken suyu her yere sıçrayabilir. İşte size pratik bir yöntem...
Fırında mantar gratenAz malzeme ile hazırlayabileceğiniz lezzetli bir tarif…
Patatesli gözlemeÇay saatlerinizde misafirlerinize sunabileceğiniz harika bir lezzet…
Susamlı piliç şişSusamı tavuk eti ile denediniz mi? Bu nefis lezzeti denemelisiniz…
Sütlü çorbaGenellikle İç Anadolu’da tüketilen besin değeri yüksek enfes bir çorba tarifi...
Salamlı tavuk göğüsleriTavuk göğsü ve salam ile hazırlanacak bu tarife ailenizdeki herkes bayılacak.
Hipertansiyon için eşsiz bir lezzet 'Yarma'Yarma, halk arasında dövme olarak da geçer, sert buğday çeşidinin kaynatılarak kurutulduktan sonra belirli tekniklerle dövülerek kabuğunun ayrılmasıyla elde edilen bir üründür.
Kadınbudu köftePirinç pilavı ve patates püresiyle servis edebileceğiniz enfes tarif…
Yumurtayı 2 saniyede soyabileceğiniz teknikBu basit teknik ile haşlanmış yumurtayı 2 saniye içerisinde soyabileceksiniz.
Çay demlerken bunlara dikkatDicle Üniversitesi (DÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Bükün, yüksek ısıya maruz kalan çayın insan sağlığı üzerinde kansere varabilecek kadar ciddi zararlara yol açtığını belirterek, vatandaşlara çay demlerken dikkat etmeleri gereken uyarılarda bulundu.
PEMBE BLOG