Cadde 'Altın Kızlar' podyumda

'Altın Kızlar' podyumda

20.01.2017 - 08:44 | Son Güncellenme:

25 yıldır moda dünyasına özel koleksiyonlar hazırlayan Murat Cinpir, bu yıl dördüncü düzenlenen 'Fashionist' kapsamında  ‘XCLSV’ koleksiyonunu önceki akşam tanıttı.

Altın Kızlar podyumda

Akaretler W Hotel Süper Jazz Lounge’da gerçekleşen defilede 25 yıla yakın modellik yapan isimlerden Canan Mutluer, Begüm Özberk, Deniz Pulaş, Ebru Güzel, Ebru Ürün, Ceylan Saner, Sibel Tan, Müge Cinman, Zeliha Çal, Beril Önder, Fatma Yaman, İpek Tenolcay, Janset, Sema Şimşek, Selda Aksoy ve Çağla Şıkel görev aldı.

Haberin Devamı

En gencinin Şıkel olduğu defilede ‘Altın Kızlar’ fırtına gibi esti. Mesleklerinin duayenleri, yaşlarına rağmen giydikleri ‘XCLSV’ transparan ve dekolte kıyafetleri mükemmel taşıdılar.

Atatürk fotoğraflı tişortüyle izleyenleri selamlayan modacı Murat Cinpir, daha sonra modellerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Cinpir, "Defilede podyuma taşınan koleksiyon piyasalardaki gerilemeye ve ülke şartlarındaki gerginliğe karşı ayakta durmanın ve el ele vermenin çıkar yolu olduğuna inanan bir kadronun eseri. Ticari kaygılara kapılmadan tasarıma ağırlık verilen koleksiyonu sunan ve 'Hayata Sahip Çıkmak' için yürüyen herkese teşekkür ederim” dedi.