Cadde 'Annemin oklavalarından sonra düzeldim'

'Annemin oklavalarından sonra düzeldim'

06.03.2017 - 09:09 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Ferhat Göçer oldu.

Annemin oklavalarından sonra düzeldim

"EVİMİN YANINA STÜDYA YAPTIM"

Haberin Devamı

Evinin yan tarafına stüdyo yaptırdığını ve neredeyse tüm vaktini sürekli olarak burada geçirdiğini belirten Ferhat Göçer, "Evimin bahçesine televizyon kanalı stüdyosu gibi bir stüdyo yaptırdım. Her şeyi burada yapıyorum. Tüm vaktimi burada harcıyorum. Klip çekiyorum, stüdyoyu gençlere ücretsiz olarak tahsis ediyorum” dedi.

"KENDİME BİLE ZOR ADAMIM"

İşleri konusunda çok disiplinli olduğunu ve zaman zaman kendisiyle mücadele ettiğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Ben kendime bile zor adamım. Daha iyi şeyler yapmak için kendimle mücadele ediyorum. Kendi içimde farklı bir adam var” şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'DEN STAR ZOR ÇIKAR"

Türkiye’den dünya starı çıkmasının zor olduğunu söyleyen Ferhat Göçer, "Dünya starı meselesi konuşulan dille, harcanan parayla alakalı. Biz istediğimiz kadar pop yapalım. Pazarlama ve algı yönetimini de yapmalıyız. Etrafımızdaki komşularımız kadar güçlüyüz. Ama pazarlama ve algı yönetimini iyi yapamadığımız için Türkiye’den dünya starı çıkması çok zor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ANNEM SIRTIMDA ÇOK OKLAVA KIRDI"

Ortaokul ve lise yıllarının başlarında annesinin sırtında oklava kırdığını söyleyen Ferhat Göçer, "Derslerim çok kötüydü. Bu yüzden annem sırtımda çok oklava kırdı. Annemin oklavalarından sonra düzeldim ve bu hale geldim" dedi.

"KIZIM BAŞINA BUYRUK"

Kızıyla başına buyruk hareket ettiği için evde sürekli didiştiğini belirten ünlü şarkıcı, "Kızımla evde sürekli didişiyoruz. Çok başına buyruk hep ‘of baba’ diyor ama bakıyorum ki, ben gençliğimde nasılsam o da şimdi aynı benim gibi” şeklinde konuştu.