Gündem ‘Bunlar asılsız çirkin iftiralar’

‘Bunlar asılsız çirkin iftiralar’

12.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yılbaşı gecesi, Reina’da yaşanan terör katliamının ardından başlatılan soruşturma devam ederken, bazı yayın organlarında Reina’nın güvenliğinden sorumlu Deltavip Özel Güvenlik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özcan’ın FETÖ ile bağlantılı olduğuna dair iddialar yer aldı.

‘Bunlar asılsız çirkin iftiralar’

Özcan’ın sahibi olduğu güvenlik şirketi üzerinden, FETÖ destekçisi şirketlere para aktardığı, 17/25 Aralık FETÖ komplosunu önceden bildiği iddia edilirken, Özcan ise Milliyet’e iddiaların iftira olduğunu söyledi.
Yargıya gidecek
Hakkındaki iddialara karşı yargıya başvuracağını dile getiren Özcan; “Abdestimizden şüphemiz yok. Ortaya atılan iddiaların amacının ne olduğunu, ne maksatla, kimlere ne fayda sağlayacağını anlamış değilim. 2 arkadaşımızı hain terör saldırısında şehit verdik. Olayın şokunu atlatmış değiliz. Böylesi iğrenç bir iftiraya maruz kalmak beni derinden üzdü. Bu iddiaları ortaya atanlar hakkında yasal haklarımı kullanacağım. FETÖ’nün yanından bile geçmişliğim yok. FETÖ’nün Truva partisi olduğu iddia edilen Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi’ne bir dönem güvenlik hizmeti verdik. Ancak ödeme yapmadılar ve bu parti aleyhine haciz davası açtım. 17/25 Aralık komplosunu önceden bildiğim uydurma” dedi.
Özcan, hakkında iddialar için şunları söyledi: “Sadece ben değil, çevremden bir kişinin bile FETÖ ile alakası olmaz. Reina’nın güvenliğini 2012’den bu yana değil 2010 yılından beri yürütüyoruz. Devletimiz her şeyi araştırsın. FETÖ ile en ufak bağlantım çıkarsa tutuklasınlar. Böyle bir şey olmaz, olamaz. Atılan bu çamurun hesabını mahkemede soracağım.”