Kültür Sanat “Den Cafe” 6. Yılını kutluyor!

“Den Cafe” 6. Yılını kutluyor!

08.12.2014 - 16:52 | Son Güncellenme:

Nişantaşı’nın klasiklerinden “Den Cafe”, 6. Yılını kutluyor!

“Den Cafe”  6. Yılını kutluyor

Nişantaşı Mim Kemal Öke’nin sevilen buluşma noktası Den Cafe & Restaurant, altıncı yılını kutluyor. Nişantaşı’nın dinamizmi içinde sakin, aydınlık bir köşede yer alan mekan, hem lezzetleri hem de barı ile açıldığı günden beri özel bir adres olarak öne çıkıyor. İstanbul’un en özel semtinin klasiklerinden Den,6. Yıl kutlamalarına başlıyor. Müziğiyle de beğenilen Den’de Perşembe, Cuma, Cumartesi akşamı DJ performanslar planlandı. Ayrıca, Den, 9 Aralık Salı günü yemek yiyen tüm misafirlerine şampanya ve çikolatalı çilek ikramı sunacak. 6. Yıl şerefine, özel bir kutlama partisi de müdavimleri bekliyor olacak.

Haberin Devamı

Haftanın her günü, sabah erkenden gecenin ilerleyen saatlerine, gün boyu keyifli lezzetler, akşamüzerlerinden başlayarak özel kokteyller, çok beğenilen yemekler sunan Den Cafe & Restaurant samimi ortamını imza müzikleriyle tamamlıyor…

Valikonağı Caddesi’nden içeri girince geniş terasıyla karşılayan Den, ferah iç mekanında kullanılan beyaz ahşap döşemeler ve gün ışığına bakan cam tavanıyla rahat ve samimi bir ortam oluşturuyor. Dekoru, kompakt barı ve sıcaklık katan ağaç gövdesi bütünlüyor. Den Cafe, misafirleri için bir kahve molasında, rahat bir öğle yemeğinde veya iş çıkışı buluşmasında doğru mekan olmaya devam ediyor.

Yazarlar