Cadde ‘Destek’ sözü utandırıcı

‘Destek’ sözü utandırıcı

28.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği ve başrolünde Cem Yılmaz, Berat Efe Parlak, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Ummu Putgul’un rol aldığı ‘İftarlık Gazoz’ filminin basın gösterimi, dün İstanbul Kanyon’da gerçekleştirildi.

‘Destek’ sözü utandırıcı

‘Beni konuk yazın’

Haberin Devamı

Gösterim sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, “Dram filmlerine de giderim var, oynamak isterim” dedi. Basında çıkan “Cem Yılmaz, Yüksel Aksu’ya destek oluyor” açıklamasına ilişkin de konuşan Yılmaz, “Destek veriyor sözü utandırıcı. ‘Beni konuk yazın’ dedim ama Yüksel Bey böyle uygun gördü” dedi. Filmin siyasi içerikli olduğuna ilişkin yöneltilen soruya cevap veren Yılmaz, “Siyaset ilgi alanıma girmiyor” dedi.


‘Dengesizlik filme zarar veriyor’
Milliyet gazetesi sinema yazarı Nil Kural, filmle ilgili, “Filmografisinin devamı olarak bir kez daha Ege’de geçen bir öyküyü merkeze alan Aksu, ülkenin sol geçmişinden acı bir sayfayı da filmine dahil ediyor. Ancak bu iki eksenin dengeli bir şekilde bir araya geldiğini söylemek zor. Cem Yılmaz’ın performansı dikkat çekici olmasına ve Aksu sinematografik anlar yakalayabilmesine rağmen bu dengesizlik filme zarar veriyor” dedi.