Ege ‘El birliğiyle çözeriz’

‘El birliğiyle çözeriz’

28.03.2017 - 04:32 | Son Güncellenme:

Aynı zamanda KOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı olan Erol Ayyıldız, “Sanayiciye en iyi hizmet sunulacak. Projelerin el birliğiyle hayata geçmesini sağlayacağız” dedi

‘El birliğiyle çözeriz’

İZMİR Valisi ve Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) Müteşebbis Heyet Başkanı Erol Ayyıldız, bölge sorunlarının çözümü için sanayicilere tam destek verdi. KOSBİ’nin Müteşebbis Heyet toplantısına katılan Ayyıldız, İzmir-İstanbul Otoyolu’nun hizmete giren Kemalpaşa bölümündeki yol ve kavşakların tamamlanması ve Nif Çayı’nın ıslahı projesinin hayata geçirilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Otoyol ve Nif Çayı

Toplantıda KOSBİ’nin 2016 yılında yaptığı faaliyetler ve gelecekte bölgede yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, sanayicilere en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi. Porsuk, “İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bölgemiz sınırlarından geçmesi ve lojistik köy projeleri bölgemizin cazibesini daha da artırdı. Sanayiciler yeni yatırımlar için hazırlık yapıyorlar. İstanbul-İzmir Otoyolu’nun bölgemize bağlantı yollarının yapılmasını bekliyoruz. Nif Çayı’nın ıslah projesinin de hayata geçirilmesini istiyoruz” dedi.

İzmir Valisi ve KOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Erol Ayyıldız, KOSBİ’de sanayiciye en iyi hizmetin sunulması için büyük bir çaba harcandığına dikkat çekerek, başarılı çalışmalarından dolayı yöneticilerini kutladığını söyledi. Sanayicilerin daha iyi şartlarda üretim yapması ve istihdam sağlamaları için üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Ayyıldız, “Müteşebbis heyet toplantısını yaptık. Sanayicilerimiz isteklerini sıraladı. Otoyolun bölgeye bağlantı yolları ile Nif Çayı’nın ıslahı konularını gündemimize aldık. Bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan bu projelerin sonuçlanması için elimizden geleni yapacağız. El birliği ile bu projelerin hayata geçmesini sağlayacağız” diye konuştu.