Ege ‘En Gözde’ lezzet Bayraklı’ya geliyor

‘En Gözde’ lezzet Bayraklı’ya geliyor

03.03.2017 - 04:28 | Son Güncellenme:

Menemen, Eskifoça ve Bostanlı’dan sonra 4. şubesini Folkart Towers’ın karşısında bugün hizmete girecek mekanda, lezzetin en güzeli, kalitenin en yükseği müşterilere sunulacak

‘En Gözde’ lezzet Bayraklı’ya geliyor

En gözde lezzetlerini birbiri ardına tadabileceğiniz, tadı damağınızda kalacak çeşitleriyle, güler yüzlü hizmet kalitesiyle Menemen, Eski Foça ve Bostanlı’da hizmet veren “En Gözde”nin 4’üncü Şubesi Bayraklı’da bugün açılıyor. “En Gözde” lezzetleri Bayraklı Şubesi, Folkart Towers karşısında, geniş otopark alanıyla hizmet vermeye başlıyor.

Haberin Devamı

19 yıllık tecrübe

1998 yılında Erkan Çoban ve Ercan İncekara, En Gözde’nin temellerini Menemen’de attı, daha sonra Eski Foça şubesini hizmete açtı.

2012 yılında aileye Habip Küpeli ve Celal Yıldız katılarak güçbirliği yaptı. “En Gözde” kalitesini ve lezzetlerini daha çok kitleler tarafından tadılmasını sağlamaya büyüyerek devam etmişler. Çoban ve İncekara, “Globalleşen rekabette öne çıkmanın yolu tüketicinin zihninde farklılaşabilmekten geçer. Çünkü müşterilerinizin sizi tercih etmesi için neden ve nedenler sunmalısınız. ‘Benim markamı eşsiz ve benzersiz kılan nedir?’ sorusuna yanıt vermelisiniz” diyor.

‘En Gözde’ lezzet Bayraklı’ya geliyor

Marka olmanın farkı

Marka olmanın, sürdürülebilirliği sağlamanın, işletmeyi gelecek kuşaklara taşımanın pek kolay olmadığının altını çizen Habip Küpeli ve Celal Yıldız ise şunları söyledi: “İçerisinde büyük bir emek, disiplin, sorumluluk, özveri, ekip ruhu olmalı. Müşteriye verilen değer, saygı ve kurumun kendi kültürü, değerleri o işletmeyi marka yapar. “En Gözde”, ülkenin en gözde kenti İzmir’in de gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. En Gözde, bu disiplini ekip ruhunu uygulamış, müşteriye sevgi saygıyı düstur edinmiş, arkasından da başarı gelmiştir. İnanıyorum bu bakış açısı kalite ve yönetim anlayışı ile daha çok başarılar sağlanacaktır.” Öte yandan, en gözde lezzetleri birbiri ardına tadabileceğiniz, tadı damağınızda kalacak çeşitleriyle, güler yüzlü hizmet kalitesiyle çalışan En Gözde, tüm İzmirlileri bugünkü açılışa bekliyor.

Haberin Devamı

Grup yemekleri

En Gözde’nin yetkilileri, mekanın grup yemeklerine de açık olduğunu belirterek şu görüşlere yer verdiler: “En Gözde, markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. İzmir’in en iyi zincir markası olmak için gece gündüz çalışıyoruz. En Gözde lezzetlerinin kalitesinin tüm halkımız tarafından tadılmasını ve bilinmesini istiyoruz. Salonumuzun büyük bölümünü toplu gruplara ayırıyoruz. Salonumuz büyük olduğu için diğer müşterilerimize de rahatlıkla hizmet vermekteyiz. Ayrıca grup yemeklerinde herhangi bir salon ücreti almıyoruz. Sadece yemek ücreti ödenmektedir.”