Gündem ‘Hayırlı damat’a soruşturma izni

‘Hayırlı damat’a soruşturma izni

22.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanlığı, FETÖ/PDY’den tutuklu eski Bolu Valisi İbrahim Özçimen hakkında, kayınpederi ve kayınvalidesini Karacasu’daki İl Özel İdaresi’ne ait havuzlu kaplıcada 1156 gece ücretsiz konaklattırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada, Danıştay’ın bozma kararı üzerine, ‘görevi kötüye kullanma’ suçundan yargılanması için ikinci kez soruşturma izni verdi.

‘Hayırlı damat’a soruşturma izni

Eski Vali Özçimen’in, “Kaplıcada ücretsiz kalan bakan, milletvekili, vali, hakim ve yakınlarından bir çok isim sayabilirim” yönündeki savunması ise ‘kamunun hak ve menfaatlerini bilerek korumadığının itirafı’ olarak kabul edildi.
n Edirne 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Hudut Birliklerine bağlı piyadeler, Saçlımüsellim köyü civarındaki kontrollerinde sınırı yasa dışı şekilde geçmeye çalışan 3 şüpheliyi tespit etti. Yakalanıp hudut karakoluna götürülen şüphelilerin KHK ile ihraç edilen ve yurt dışına çıkma yasağı bulunan Marmara Üniversitesi eskiöğretim görevlisi M.A.B., Süleymanşah Üniversitesi eski öğretim görevlisi A.M.K. ve meslekten ihraç bilgisayar öğretmeni S.K. olduğu tespit edildi. Zanlıların yanında bir de bebek olduğu öğrenildi.

Özçimen, kayınpederi ve kayınvalidesini ormanlık alandaki bu kaplıcada 1156 gece ücretsiz konaklatmış.