Dünya ‘Her saniye korku yaşadım’

‘Her saniye korku yaşadım’

08.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Film çekimi yapma vaadiyle gittiği Milano’da kaçırılan İngiliz model Chloe Ayling, “Korkunç bir deneyimdi, her saniye, her dakika korku yaşadım” dedi

‘Her saniye korku yaşadım’

Dehşeti anlattı
Film çekimi yapma vaadiyle geçen ay İtalya’nın Milano kentine getirilen ve kaçırılan 20 yaşındaki İngiliz model Chloe Ayling, yaşadıklarını ilk kez anlattı: “Buluşma yerine gittiğimde siyah eldivenli biri arkamdan yaklaştı ve bir eliyle boynumu tutup, diğer eliyle ağzımı kapattı. Biri de kolumdan iğne yaptı ve şuurumu kaybettim. Uyandığımda ayak ve ellerim kelepçeli ağzımda bantla bagajda olduğumu fark ettim. Bir çantanın içindeydim ve küçük bir delikten nefes alabiliyordum.”
‘Arap ülkelerine satacaklardı’
Olayın ardından İngiltere’ye dönen Ayling, “Korkunç bir deneyimdi, her saniye her dakika korkuyu yaşadım. Bana bu işten son beş yılda 15 milyon euro kazandıklarını ve kaçırdıkları kızları Arap ülkelerine sattıklarını söylediler” dedi. 11 Temmuz’da çekim bahanesiyle Milano’ya getirilen Ayling, buluşma yerinde bayıltılarak önce boş bir iş yerine, sonra da tenha bir mekâna götürülmüştü. Bir hafta kelepçeli tutulan kadının fotoğrafları porno sitelere yüklenmişti. Kendilerini “Black Death” (Kara Ölüm) grubu olarak tanıtan çete, çocuğu olduğunu öğrenince modeli serbest bırakmıştı.

Genç modeli kaçıranlar, 300 bin dolar fidye istemiş aksi halde internette “açık artırmayla satma” tehdidinde bulunmuştu.

Haberin Devamı


Yazarlar