Kültür Sanat “Kaosta Kazandıran Yatırım” InvestAZ Yayınları’ndan çıktı!

“Kaosta Kazandıran Yatırım” InvestAZ Yayınları’ndan çıktı!

31.10.2014 - 17:22 | Son Güncellenme:

Bill Williams’ın yatırım dünyasında kuralları değiştiren kitabı “Kaosta Kazandıran Yatırım” InvestAZ Yayınları’ndan çıktı!

“Kaosta Kazandıran Yatırım” InvestAZ Yayınları’ndan çıktı

Doğa kanunlarını finans piyasalarına uyarlayarak dünya çapında birçok trader’ın ufuklarını açan Bill M. Williams’ın eseri InvestAZ’nin katkılarıyla Türkiye’deki okuyucularla buluşacak.

Dünyanın en önemli trading eğitmenleri arasında yer alan Bill M. Williams’ın, kaos teorisini günümüzün sermaye piyasalarına uyarlayarak doğa kanunları ile finans arasındaki ilişkilere dikkat çektiği ve trader’lara altın değerinde öğütler sunduğu eseri “Kaosta Kazandıran Yatırım – Menkul Değer Alım Satımında Kanıtlanmış Tekniklerle Kâr Maksimizasyonu” (Trading Chaos - Applying Expert Techniques to Maximize Your Profits) artık Türkçe olarak okurlarla buluşacak.
Yatırımcılara kaos teorisini günümüzün sermaye piyasalarına uyarlamaya yönelik pratik bir rehber teşkil eden kitap, trader’ların ve analistlerin, dışarıdan bakıldığında rastlantısal görünen piyasa olaylarının ardında yatan gizlenmiş determinizmi ortaya çıkarmalarına olanak tanıyor ve isabetli yatırım kararlarıyla kârlılığın en yüksek seviyeye çıkarılmasını sağlıyor.
Okuyucusuna, başta televizyon kanalları olmak üzere gazeteler, dergiler ve benzeri medya organlarının piyasa hakkındaki bilgi ve yorum bombardımanlarına aldırmama çağrısı yapmasıyla piyasaya çıktığı dönemde tartışma yaratan kitap yazarını dünya çapında üne kavuşturmuştu. InvestAZ tarafından ilk kez Türkçeye çevrilen Bill M. Williams’ın bu önemli eseri, InvestAZ Yayınları aracılığıyla okuyucularıyla buluşacak. Kitap hakkında ayrıntılı bilgi almak ve kitabı edinmek isteyen okuyucuların www.investaz.com.tr adresini ziyaret etmeleri yeterli oluyor.
InvestAZ Yönetim Kurulu Başkanı Elşen Guliyev, “Kaosta Kazandıran Yatırım” hakkında şu görüşleri paylaşıyor: “Yatırımın yeni dünyasında klişelere yer yok. Bir yatırımcı olarak kendisinden eğitim alma ayrıcalığını yaşadım ve edindiğim bilgilerin trading kariyerimde başarılı olmamda çok önemli katkılarını gördüm. Yatırımın yaşam boyu sürecek bir meslek olduğu ve ancak düzenli çalışma ile kazanılabilecek bir yetenek olduğuna inanan bir şirket olarak yatırım dünyasının en önemli eserleri arasında yer alan bu kitabı Türkiye’deki okuyuculara ulaştırmayı bir sorumluluk olarak benimsedik.”